Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Welzijn 28 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste zelfbruiners als alternatief voor bakken in de zon

Nu de lente in aantocht is, krijgt het leven weer meer kleur! Letterlijk en figuurlijk, want door de zon krijgen we zelf ook een lekker kleurtje. Al raden we lekker bakken in de zon toch écht af. De prijs die je betaalt is enorm. Je zou denken dat beetje verkleuring door de zon niet veel kwaad kan, maar je vergist je… En gebruinde huid door de zon is een door uv-straling beschadigde huid, die sneller verrimpelt, sneller ouder wordt én een grotere kans heeft op huidkanker. Daarom zetten wij de beste zelfbruiners voor een mooie glow op een rij.

Een zelfbruiner is een manier om de huid te kleuren zonder dat daar uv-straling aan te pas komt. In de zomer zijn zelfbruiners je grootste vriend als je graag wat kleur krijgt. Bij BEDROCK vinden wij ieder huidtype mooi van zichzelf, maar we snappen best dat je een at-home oplossing voor een zongebruinde huid zoekt. Zelfbruiners zijn in dit geval een uitkomst, mits je de juiste kiest en je ze goed gebruikt!

Zuinig met zelfbruiners

Onze eerste tip voor het gebruik van een zelfbruiner luidt: less is more. Als je te veel gebruikt, word je al snel oranje. Dat kan nooit je bedoeling zijn. Vlekken zijn meestal ook niet gewenst, laat staan dat de zelfbruiner afgeeft op jouw kleding of nog erger – een witte stoel. Ga dus zuinig te werk als je met bruin uit een potje aan de slag gaat.

Dit zijn volgens ons de beste zelfbruiners

Uiteraard kijken wij bij het uitzoeken van een zelfbruiner kritisch naar voor ons belangrijke pijlers. Zo vinden wij dat het product dierproefvrij moet zijn en eerlijk geproduceerd met gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

COCOSOLIS

beste zelfbruiners
COCOSOLIS is een geheel natuurlijk, vegan en duurzaam merk. Het is een product waarbij mens en natuur tijdens het hele productieproces niks tekort komen. Ook de consument krijgt een hoogwaardig, mooi product dat bestaat uit koud geperste olie, natuurlijke vitaminen, mineralen, antioxidanten en bio-actieve ingrediënten. Deze zelfbruiner is zacht voor de huid en ruikt niet zo sterk als de meeste zelfbruiners.
Voor €39,50 koop je de zelfbruiner hier.

YTan zelfbruiner voor het gezicht

zelfbruiner gezicht

Zoek je specifiek naar een zelfbruiner voor het gezicht? Dan is dit mooi verpakte exemplaar van YTan een must in jouw badkamerkastje. Door de slow phase-formule krijg je geen vlekken en je hebt slechts een paar druppels nodig voor een mooi resultaat. Uiteraard is alles in het potje vegan friendly en cruelty free.

Voor 29,95 koop je de zelfbruiner hier.

Bondi Sands

Het van oorsprong Australische Bondi Sands is ook favoriet op de redactie. De tanning mousse met Aloë Vera is makkelijk aan te brengen en riekt zalig naar kokosnoot. De zelfbruiners van Bondi Sands zijn geschikt voor alle huidtinten, vegan en dierproefvrij.

Voor €19.99 koop je de zelfbruiner hier.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️