Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Nieuws 18 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

BEDROCK zoekt een stagiair(e) redactie & social media

Bedrock.nl is op zoek naar een redactie- & social media-stagiair(e)! Deze titel is onderdeel van het Parenting & Mindfulness-cluster. Kun jij op een creatieve manier over schrijven, zodat je onze lezers kunt inspireren en ben je handig met social media? Dan zoeken we jou!

BEDROCK is dé gids voor een betere versie van jezelf en de wereld om je heen. BEDROCK is het online magazine voor mensen die zichzelf durven zijn en op zoek zijn naar inspirerende verhalen over (zelf)liefde, spiritualiteit, persoonlijke groei en groen leven.

Om onze lezers te blijven voorzien van leuke en interessante content, zoeken wij per mei 2024 (later starten kan in overleg) een stagiair(e).

Dit ga je doen

Als stagiair(e) draai je volop mee in ons redactieteam. Je bedenkt originele invalshoeken bij het nieuws, belt na, gaat op pad en maakt mooie verhalen. Ook is het mogelijk om te werken aan podcasts, video’s. Daarnaast is het een pre als je weet wat werkt op Facebook, Twitter en Instagram.

Herken je jezelf in dit profiel?

  • Je studeert Journalistiek of een andere relevante hbo- of wo-opleiding en zoekt een stage, liefst voor minimaal drie maanden;
  • Je hebt zit vol ideeën voor BEDROCK;
  • Je kunt goed schrijven en social media kent voor jou geen geheimen;
  • Je bent bekend met SEO en Google Analytics of bent bereid dit te leren;
  • Je bent enthousiast, gedreven en hebt er bovenal heel veel zin in!

Wat bieden wij jou?

Je maakt onderdeel uit van een klein, maar hecht team. We leren je de kneepjes van de online journalistiek en je krijgt de kans om eigen ideeën/strategieën uit te rollen op een landelijke nieuwssite. Uiteraard krijg je een stagevergoeding, van 400 euro per maand. Parttime stage lopen is ook mogelijk, vergoeding is dan naar ratio.

Sanne Verweij, journalistiekstudent aan de Cristelijke Hogeschool Ede liep al eerder stage op onze redactie. Zij zegt daarover: “Het leek me van tevoren wat moeilijker om voor de doelgroep (aanstaande) ouders te schrijven, terwijl ik zelf geen kinderen heb. Gelukkig bleek dit hartstikke leuk, omdat ik vanzelf in de doelgroep ondergedompeld werd en zelf een lijstje met ideeën mocht opstellen waar ik mee aan de slag kon. Daarom was dit een hele  leerzame stage!”

Periode

Ben jij beschikbaar om stage te lopen (datum in overleg, maar vanaf mei 2024)? Laat dan van je horen door te mailen naar Annemarie Hartsuiker [email protected]

We zien jouw motivatie, cv en een artikel van jouw hand graag tegemoet. Heb je vragen? Dan horen we natuurlijk ook graag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️