Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Betere wereld 20 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

3x duurzame koffiebekers voor koffie onderweg

Coffee-to-go is voor veel mensen een dagelijks terugkerend ritueel. Niks lekkerder dan een verse oppepper om de dag mee te beginnen. Sinds juli 2023 betaal je voor een koffiebeker en daarom is het net zo handig om zelf een duurzame koffiebeker aan te schaffen. Want de markt voor duurzame koffiebekers is enorm gegroeid en gelukkig maar!

Geloof ons: ze komen in verschillende soorten en (soms hele grote) maten. Geef jouw koffieroutine een upgrade met een gigantische beker voor de grote dorst of een innovatief exemplaar met temperatuurbeheersingstechnologie.

3x duurzame koffiebekers

Ember beker

De Ember Mug2 en Ember Cup zijn goed om koffie of thee in mee te nemen, maar er is meer: deze slimme mokken stellen gebruikers in staat om een exacte drinktemperatuur in te stellen tussen 50 °C en 62,5 °C, waardoor elke slok perfect is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur. Bovendien behouden de mokken de gekozen temperatuur – tot 90 minuten lang voor de Ember Mug2 (295ml) en tot 80 minuten lang voor de Ember Mug2 (414ml) – waardoor je nooit meer lauwe koffie drinkt. Want je kent het wel, heb je net een vers bakkie gehaald, stelt iemand een vraag of komt er iets tussendoor. Dit irritante probleem in op deze manier in ieder geval opgelost. Ook zien de bekers er strak uit!

Ember mug
Beeld via BOL.com

Ember mug, €149,95 via Bol.com

Stojo Pocket Cup

Deze herbruikbare en opvouwbare koffiebeker kun je na gebruik gewoon in jouw jaszak steken! Hoe handig is dat. En dan ziet deze cup er ook nog eens stijlvol en strak uit. Deze Stojo Pocket Cup is bedacht door drie vaders, die de drukte van de ochtendspits kennen. Tijdens het multitasken wil je een functioneel exemplaar en deze beker is dan echt een must-have.

Stojo
Beeld via BOL.com

Stojo mug, €21,55 via Bol.com

Stanley

Met de Quencher H2.0 Flowstate Tumbler thermosfles neem je maar liefst 1,2 liter aan koffie mee. Of wat anders. Want de cafeïne raast door je lijf als je 1,2 liter verder bent, misschien niet de beste voor koffie, maar wél voor thee! Wist je trouwens dat er een lange wachtlijst was voor deze immens populaire beker? Dit allemaal dankzij TikTok! Toch leuk als een duurzaam product, want duurzaamheid is immers zéér belangrijk, het zo goed doet! De Quencher H2.0 Flowstate Tumbler is gemaakt van 90 procent gerecycled roestvrij staal, zichtbaar door het bekende recyling-icoon aan de binnenkant van de fles. Tot slot is elk onderdeel van deze roestvrijstalen waterfles vaatwasmachinebestendig. Echt een handige gadget.

stanley beker
Stanley

Stanley beker, 49.95 via De Bijenkorf

Welke duurzame koffiebekers ontbreken nog volgens jou?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️