Maannomade
Maannomade Spirituality 25 aug 2019

De Zon verschuift naar het sterrenbeeld Maagd: tijd om je sh*t voor elkaar te krijgen

Hallo Maagdenseizoen! De komende 4 weken verblijft de zon in sterrenbeeld Maagd en ondanks de vakantie is dat best een fijne boost voor je werk of studie. Maagd is het zesde astrologische sterrenbeeld van de cyclus met een flinke dosis organisatie die ze meebrengt.

Bedrock’s moderne astroloog de Maannomade vertelt ons alles over de transitie van de Zon naar het sterrenbeeld Maagd en wat dat voor ons betekent.

De Zon verplaatst naar het sterrenbeeld Maagd

Het sterrenbeeld Maagd is van nature praktisch ingesteld, super georganiseerd en heeft oog voor elk detail. Deze organisatie is wel fijn na de chaotische energie die de afgelopen weken werden meegebracht door Leeuw. Want Leeuw brengt veel spontaniteit en energie met zich mee, maar ook een bult chaos.

In tegenstelling tot Leeuw is Maagd niet in voor een verrassing want haar agenda staat van top tot teen volgepland, inclusief de theepauzes. En wanneer de Zon 4 weken in Maagd verblijft, ga ook jij merken dat organiseren ineens leuk begint te worden, zelfs met als je normaal wat rommeliger bent.

Meer orde en planning

Verwacht 4 weken met een strakkere planning, meer organisaties en lijstjes die voldoening geven bij het afvinken. Zelfs tijdens de vakantie kan je de invloed van Maagd gebruiken om je reis van top tot teen te plannen of om eens orde te geven aan de administratie.

Lees ook: Zo pas je astrologie toe in je dagelijks leven (volgens een moderne astroloog)

Wanneer je lekker aan het werk of aan de studie bent, is dit ontzettend fijne energie omdat je het gevoel krijgt dat je je zaken meer op orde hebt en meer overzicht krijgt. Maagd is daarnaast ook een harde werker die eigenlijk niet te veel opschept over haar prestaties. En dat brengt stiekem ook meer rust met zich mee dan de meer opschepperige energie van Leeuw.

Meer rust in je hoofd

Gelukkig brengt Maagd ook rustiger vaarwater mee door haar emotionele stabiliteit. Wat er ook op je afkomt, jij kan elke situatie aan! Nou ja, behalve je eigen gedachten, want Maagd blijft soms te veel in haar eigen gedachten hangen met overdenken tot gevolg. En overdenken wanneer je het gevoel hebt dat je alles op een rijtje hebt, is geen goede combi.

Ook interessant: Astrologie is meer dan je sterrenbeeld: dit is je maanteken (en nóg een belangrijk teken)

Want elke situatie wordt van tot het uiterste overgeanalyseerd om elke mogelijke situatie uit gedacht te hebben. Laat staan de enorme berg perfectie die je jezelf probeert op te leggen met alles dat je uitvoert.

Geef jezelf de komende 4 weken meer rust in je hoofd door regelmatige meditaties te plannen (doe je mee aan de Bedrock Meditatieweek van 26 augustus tot 1 september?), lekker een sauna te pakken of uit te rusten in de natuur. Want ook voor Maagd betekent zomertijd meer rust. Of schrijf je gedachten uit in een boekje, dat past nog beter bij het Maagdenseizoen!

Dit artikel is geschreven door de MaanNomade. Zij helpt je bij de zoektocht naar het vinden van balans tussen ons welzijn en ons drukke dagelijkse moderne leven met behulp van moderne astrologie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De Zon verschuift naar het sterrenbeeld Maagd: tijd om je sh*t voor elkaar te krijgen
Sluiten