Maannomade
Maannomade Spirituality 21 jul 2019

De zon verschuift naar het sterrenbeeld Leeuw: dit kan je deze maand van haar verwachten

Van 22 juni tot 23 augustus verschuift de zon naar het sterrenbeeld Leeuw en blijft daar even haar werking uitvoeren. Wanneer de zon naar een nieuw sterrenbeeld verschuift, ervaren we allemaal een uitwerking van deze energie. Afhankelijk van jouw astrologische birth chart kan dit een flinke boost zijn of juist een flinke klap. Maar met de trotse en vrolijke energie van zon in Leeuw kan het bijna niet anders dan dit een sterke maand gaat worden!

Leeuw is het vijfde astrologische sterrenbeeld van de cyclus met een flinke bult energie. Na de afgelopen 4 weken de energie van zon in Kreeft te hebben ervaren, is het nu tijd om daadwerkelijk te gaan genieten! Zeker omdat Leeuw geruled wordt door de zon, waardoor we de energie van beiden nu éxtra sterk zullen gaan voelen.

Zomervibe met Leeuw

Met de zon in Leeuw zullen we pas écht de zomervibe gaan ervaren! Dit vrolijke, speelse en uitdagende sterrenbeeld laat zich graag zien in het zonlicht voor de komende 4 weken. Met de transitie van zon naar Leeuw ervaren we allemaal meer liefde (voor jezelf en voor anderen), zelfverzekerdheid, enthousiasme en vooral plezier. Door alle vrolijkheid voelen we ons soms voor even kind, dus pak die schommel/glijbaan of wipkip en geniet eens met volle aandacht van alle vreugde deze zomer, want het is tijd om jezelf ook eens te laten spelen.

Daarnaast worden we ook een stukje guller en zullen we meer aandacht aan anderen willen besteden, want de liefde die we zelf voelen, willen we ook graag gaan uitstralen en delen met anderen. Zelfs als introvert zul je merken dat je met zon in Leeuw de neiging hebt om je meer op de voorgrond te treden en je meer met gesprekken wilt mengen. Gebruik de trots van de Leeuw om buiten je comfortzone te treden want Leeuw wilt alleen maar genieten!

Pas op voor je ego

Dit wordt alles behalve een saai seizoen. Want dit sterrenbeeld is best een beetje gevoelig om genegeerd te worden, zijn ego te kwetsen of om zichzelf te vervelen. Ga bij jezelf na wat en wie je daadwerkelijk energie geeft en wie er daadwerkelijk achter je staat en jou support geeft.

Dit vind je vast ook interessant: Astrologie in een modern jasje: een korte uitleg van Bedrock’s astroloog

Welke gewoonte, hobby of patroon moet je echt schrappen omdat het meer energie zuigt dan dat het oplevert? Met de zon in Leeuw is het goed om na te gaan welke relaties je daadwerkelijk nog versterken en welke je het beste een stille dood kan geven.

Want ook jij verdient het om jezelf speciaal te voelen! Daarnaast is Leeuw niet een fantastische teamspeler, dus let op dat je niet anderen gaat overschaduwen want het is écht een tijd om met zijn allen te genieten.

De Maannomade heeft een achtergrond als wetenschapper en schrijft onder andere op Bedrock over moderne astrologie, want door de planeten kunnen we onszelf nóg beter leren kennen. 

Luister nu ook naar Bedrock

Geef jij om ook het welzijn van de wereld en wil je graag bijdragen een mooiere plek? Dan is onze nieuwste podcast Bedrock Talks een perfecte match voor jou! Rosa en Lisanne interviewen in de derde aflevering klimaatjournalist van de Correspondent Jelmer Mommers.

Spoiler: Jelmer vertelt waar de opwarming van de aarde mee begon, dat het niet te laat is en vooral: wat wij kunnen doen. Want dat we iets kunnen doen, dat is zeker. Maar dat we dat nú moeten doen, is nog niet het gesprek van de dag.

Tip: Luister en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De zon verschuift naar het sterrenbeeld Leeuw: dit kan je deze maand van haar verwachten
Sluiten