Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 20 feb 2020
Leestijd: 3 minuten

Go with the flow met de dreamy energie van zon in Vissen: Bedrock’s astroloog vertelt

De zon maakt elke 4 weken een transitie naar een nieuw sterrenbeeld. En bij elke transitie nemen we allemaal een beetje van de energietrekjes van het sterrenbeeld over. Wanneer de zon haar transitie maakt naar Vissen, worden we bewuster van de emoties die we geneigd zijn om te onderdrukken. Dit waterelement laat zien dat juist onze emoties en intuïtie onze kracht is.

Tijd om er gebruik van te maken! Maar hoe sta je nou met Vissen echt in je element?

Zon in Vissen

Met de zon in Waterman werden we socialer en uitgedaagd om verder te kijken! Deze out going energie maakt nu plaats voor een rustige en dreamy vibe van Vissen. Een periode waarin wazigheid een grote rol kan spelen, het kan voelen alsof je geleefd wordt.

Een seizoen om het rustiger aan te doen, jezelf een beetje terug te trekken en vooral te reflecteren. Perfect om extra yogasessies in te plannen en bewuster uit je hoofd te komen en meer contact te maken met je lichaam. Het draait allemaal om balans en met zon in Vissen spelen vooral de emoties die een rol.

Must read: TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Met zon in Vissen is het daarom niet altijd het makkelijke seizoen. Het kan lastig zijn om realiteit van illusie te onderscheiden, zeker wanneer onze emoties een rol gaan spelen. Want in plaats van logisch nadenken, volgen we nu ons hart en ons gevoel om keuzes te maken.

Luister meer naar je in intuïtie

Maar wanneer onze emoties een te grote rol gaan spelen, kan het lastig zijn om een realistische keuze te maken. Zoek de balans op tussen je emoties en je intuïtie. Je lichaam vertelt je zoveel meer dan naar wat wij op dit moment luisteren. Daarom is Vissen een prima periode om weer in contact te komen met je gevoelens en te leren luisteren naar je hart.

Want qua gedachten kunnen we prima de voor-en nadelen op een rij zetten, maar het voelt pas goed als je de keuze oprecht vanuit je hart kan maken.

Must read: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Qua creativiteit is dit een fijn seizoen. Want door de versterkte intuïtie, krijgt ook onze creativiteit een kickstart. Perfect om te starten met journallen, want dat kan een fijne manier te zijn om grip te krijgen op je emoties en te leren luisteren naar je hart. Maar ook om je dromen te volgen.

Als je nu aandacht besteedt aan je dromen en wensen, kan de volgende transitie naar Ram het perfecte moment zijn om deze dromen werkelijkheid te maken!

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astrologie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Go with the flow met de dreamy energie van zon in Vissen: Bedrock’s astroloog vertelt
Sluiten