Rosa Bertram
Rosa Bertram Luistervoer 18 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Bedrock Reads: waarom zelfliefde een onderschatte term is (de voorgelezen versie!)

Omdat we weten dat naast lezen, ook het luisteren van boeiende verhalen heerlijk is, spreken we sinds kort ook artikelen in! Zo kan je lekker onderuit zakken met je koptelefoon op of je oortjes in en genieten van onze favoriete en stiekem een beetje controversiële stukken. Dit keer: waarom zelfliefde een onderschatte term is.

In het veld van persoonlijke ontwikkeling kom je allerlei nieuwe termen tegen. De één nog crucialer dan de ander. Niet zo gek dat je soms door de bomen van methodes, theorieën en termen het bos niet meer ziet.

Toch is er één term wel heel belangrijk als je een gelukkig en tevreden leven wilt: zelfliefde.

Zelfliefde: een onderschatte term

Stiekem vinden we het woord zelfliefde een beetje zoetsappig klinken. Niet dat er iets mis is met zoetsappig, maar in dit gevoel doet dat tekort aan de inhoud van het woord.

Waar de meesten bij ‘zelfliefde’ waarschijnlijk denken aan een rijkelijk schuimend bad, glossy’s lezen en je teennagels lakken, ligt de basis van zelfliefde in iets heel anders. Een veel meer gegronde basis voor het inrichten van je leven.

Maar hoe doe je dat dan precies?

Bedrock Reads: over zelfliefde

Bedrock’s Rosa legt het uit in één van haar persoonlijke stukken die ze in deze Bedrock Reads voorleest. Dit keer over dat zelfliefde hartstikke belangrijk is, én: hoe je dat precies toepast.

Aflevering #4: zelfliefde

Je kan nu de nieuwste Bedrock Reads luisteren, een persoonlijk stuk van Rosa over zelfliefde. Want, hoe doen we dat nou precies?

Heb jij er ook mening over of heb je iets wat je graag met ons of andere lezers/luisteraars wilt delen? Laat het ons weten via Instagram of stuur een mailtje naar [email protected]. Vinden we leuk!

Meer inspirerende podcasts

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Bedrock Reads: waarom zelfliefde een onderschatte term is (de voorgelezen versie!)
Sluiten