Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Body 10 jan 2018

Yoga tijdrovend? Nee joh – deze yogatutorials van 5 minuten helpen al

Er zijn een heleboel verschillende soorten yoga, en die hebben ook een heleboel verschillende doeleindes. Je kunt yoga doen om meer energie te krijgen of juist om te kalmeren, om de spanning in je lichaam te verminderen of om meer tot jezelf te komen. De grootste misvatting die er bestaat over yoga, is dat al die soorten heel veel tijd kosten. Zeg nou zelf: als je hoort dat mensen ‘s ochtends een halfuur eerder hun warme bed uit kruipen om op zo’n matje te gaan liggen, zul je niet meteen de neiging hebben om dat ook te gaan doen.

Daarom maakte Bedrock een vijfdelige serie yogatutorials die slechts vijf minuten van je tijd kosten, op welk moment dan de dag dan ook. Kun je nooit meer zeggen dat je geen tijd hebt. En natuurlijk, als je meer tijd en ruimte wilt nemen voor je yogasessie, kan dat ook gewoon.

Nina showt de routines in de fairtrade Bedrock-legging die we vorige maand lanceerden in samenwerking met Deblon Sports. Met deze yogalegging brengen we een ode aan de natuur om zo hopelijk ook de bewustwording te vergroten voor de relatie die wij mensen hebben met de natuur.

Dit vind je vast ook leuk: Yoga nidra: een extreem ontspannen manier om op te laden (+leer de methode zelf!).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Yoga tijdrovend? Nee joh – deze yogatutorials van 5 minuten helpen al
Sluiten