Josephine Kay
Josephine Kay Welzijn 13 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Yoga-sensatie Tara Stiles over guilty pleasures en (natuurlijk) yoga

Tara Stiles is omgedoopt tot yoga rebel door The New York Times, door haar behapbare en moderne manier van yogales geven en haar ideeën over beweging, meditatie en voeding. Tara heeft haar eigen vorm van yoga – Strala Yoga – ontwikkeld en heeft meerdere studio’s in New York. Ze is bovendien het gezicht van Reebok’s yoga-collectie en schreef twee boeken: Slim Calm Sexy Yoga en Yoga Cures.

Bedrock was door Reebok uitgenodigd om een van haar bekende klasjes te volgen én haar een paar vragen te stellen toen ze op bezoek was in Amsterdam.

Hoe ontspan je als je niet aan yoga doet?

“Ik houd van een heerlijke shiatsu-sessie van Sam Berlind, die dat bij mij thuis komt doen. Hij werkt ook bij Strala Yoga. Voor mij echt de beste manier om spanning uit mijn lijf te bannen.”

Hoe heeft yoga jouw leven veranderd?

“De reden waarom ik zo van yoga houd, is dat het jou niet verandert, maar jij jezelf ermee verandert. Ik ben fysiek gezond en ben eigenlijk nooit ziek. Ik weet zeker dat dat te maken heeft met het feit dat ik op regelmatige basis yoga beoefen. Focus en creativiteit is makkelijk voor me en mijn doorzettingsvermogen is enorm gegroeid. Dat zie ik echt als een bonus. Ik weet eigenlijk niet hoe ik me zou voelen als ik niet aan yoga of mindfulness zou doen. Het is zo’n groot deel van wie ik ben en ik vind dat iedereen het zou moeten doen.”

Doe je ook nog aan andere sport?

“Ik ben dol op alles wat zich buiten afspeelt. Denk aan hiken, paddle boarden (suppen) en snowboarden. Alles in de natuur en frisse lucht, vind ik heerlijk.”

Hoe ziet jouw dieet eruit?

“Ik eet voornamelijk plantaardig en écht eten. Ik probeer bewerkte voeding en voedingsmiddelen uit pakjes te mijden.”

Must read: Waarom yoga onmisbaar is in deze tijd (en waarom het de laatste tijd zo populair geworden is)

Wat is jouw favoriete gerecht?

“Oh, dat vind ik een moeilijke vraag. Als ik echt iets moet kiezen; ‘lazy’ pad thai, daar ben ik stiekem een beetje door geobsedeerd!”

Je reist veel. In welk deel van de wereld kom je het liefst?

“Ik vind het moeilijk om iets te kiezen. Ik houd van de mix van culturen, eten en bijzondere natuur in Zuidoost-Azië. Maar ik houd ook van de simpele, frisse, boerenstad Illinois, waar mijn familie woont.”

Wat is jouw guilty pleasure?

“Pizza en actiefilms.”

De sleutel tot een betere wereld is?

“Bewustzijn.”

Meer over yoga?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Yoga-sensatie Tara Stiles over guilty pleasures en (natuurlijk) yoga
Sluiten