Rosa Bertram
Rosa Bertram Beweging 24 mrt 2020
Leestijd: 3 minuten

Stay fit! Deze fijne yoga- en sportscholen geven nu online les

Nu we (bijna allemaal) verplicht thuis werken en naast cafés en restaurants inmiddels ook de sportscholen dicht zijn, komen sport- en yogascholen met het geniale idee om hun lessen online te geven. Hoe simpel kan het leven zijn? Deze sportscholen geven hun lessen vanaf nu – soms gratis – online!

Voor wie geen OneFit- of Classpassabonnement had, krijgt nu tóch de kans om lesjes bij andere scholen te proberen, maar dan online. Dus was je altijd al benieuwd die ene studio, sport of leraar? Dit is je kans!

Online lessen van yoga- en sportscholen

Een greep uit de fijne sportscholen waarvan je klasjes nu online kan volgen:

De Nieuwe Yogaschool

De ruime en fijne yogaschool aan één van de Amsterdamse grachten geeft alle yoga- en meditatieklassen vanaf nu online. Extra fijn: je kan je gratis inschrijven om de lessen online te volgen en krijgt meteen de video’s mee zodat je de yoga practice kan doen wanneer het jou uitkomt!

Bekijk de website van de Nieuwe Yogaschool.

The Concious Club

Als jij niet naar the Concious Club kan komen, komt the Concious club naar jou! Alle meditatie-, ademhalings- en yogaklassen volg je nog steeds van je favoriete teacher, maar dan gewoon vanuit huis.

Kosten: €4,99 voor een losse klas of €24 voor een 5-rittenkaart.

Bekijk de website van the Concious Club.

Must read: Deze intensieve full body thuis work-outs doe je gewoon in je woonkamer

The Gym Republic

Sinds vorige week volg je elke (!) dag om 18.00u een personal training van één van de trainers van de sportschool The Gym Republic. Tools heb je verder niet nodig, dus word fit in je eigen woonkamer wanneer je daar zin in hebt!

Een training kost €5 waarvan 25 procent wordt gedoneerd aan het Rode Kruis. Een extra reden om fit te blijven dus!

Bekijk de website van The Gym Republic

Rocycle

Rocycle staat bekend om de intensieve spinklasjes met veel muziek in een donkere omgeving. Razend populair, maar hoe kan je dat vanaf huis doen? Rocycle verandert de komende tijd in… Rolive.

Het nieuwe platform biedt een online mind, body and music experience met online work-out-klasje met dezelfde muziek en motiverende woorden van de instructeurs. Verder komt het platform ook met Royoga en Rostrong! De eerste 2 maanden heb je gratis onbeperkt toegang tot trainingen.

Bekijk de website van Rocycle

Slim living

De personal training studio Slim Living speelt ook in op alle coronagekte en is wel héél gul. De komende tijd zijn namelijk alle trainingen en online lessen gratis voor iedereen te volgen, dagelijks om 10.00u. No more excuses

Bekijk de website van Slim Living

Decathlon

Yup, het enorme sportwarenhuis beweegt ook flexibel mee met de thuisblijfsituatie. Decathlon komt namelijk met een home work-out of wel ‘home zweet home’. Personal trainer Radmilo Soda, bekend van het tv-programma Obese, bedenkt steeds een uitdagende work-out.

De tijden van de work-outs verschillen, dus check de website van Sporten met Decathlon.

Fit worden voor de zomer werd je nog nooit zo makkelijk gemaakt!

Meer over sporten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Stay fit! Deze fijne yoga- en sportscholen geven nu online les
Sluiten