WorkJuice
WorkJuice Psyche 2 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Op workation bij camping De Camphanen: werken en slapen in een vintage busje

De vakantie is officieel afgelopen, de koffers weer uitgepakt en de laptop opengeklapt. Nog niet klaar om dat vakantiegevoel los te laten? Dan hebben we een hele leuke tip voor je: bij camping De Camphanen kun je nu op workation gaan! Vanaf deze week kun je een tweedaagse of midweek werken en kamperen boeken. Alleen, of met je collega’s.

Werken en kamperen in een vintage camper in het mooie recreatiegebied De Groene Heuvels in Ewijk, vlakbij Nijmegen. Daar willen we meer over weten!

Workation bij camping De Camphanen

Kan je je thuis niet meer concentreren? Komen de 4 muren inmiddels een beetje op je af? Of zoek je juist een corona-proof locatie waar je met je team weer volop inspiratie kunt opdoen?

Op camping de Camphanen staan 25 unieke vintage busjes klaar, van een 6-persoons DAF-stadsbus tot een customized brandweerwagen, die je kunt huren om te werken en te slapen.

Geen gehannes met tentstokken, opgooitentjes (die toch nog altijd moeilijker zijn dan gedacht) of het huren van een camper dus. Als je aankomt, kan je meteen hard aan het werk gaan. Daar hoort natuurlijk supersnelle wifi en lekkere koffie bij, en ook dat is allemaal voor je geregeld.

Ook lezen: Op vakantie met een camper geeft het ultieme gevoel van vrijheid (dit is het bewijs)

Nog meer voordelen van de workation

Alsof slapen in een vintage busje en flexwerken met het geluid van de vogeltjes ons nog niet had overtuigd, zijn een lekker én gezond ontbijt, lunch en diner inclusief. Net als ontspannende activiteiten als yoga en suppen trouwens. ’s Avonds is er een kampvuur om het campinggevoel compleet te maken.

Meer informatie over de workation bij de Camphanen vind je via hun LinkedIn-pagina. Meer informatie over de reizende camping zelf vind je op hun website. Geïnteresseerd in de workation? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-57582859.

Meer Bedrock Travel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken (en ontvang gratis het Grote Vegan Kookboek!)

Reageer op artikel:
Op workation bij camping De Camphanen: werken en slapen in een vintage busje
Sluiten