wpk-admin
wpk-admin Mind 13 apr 2018

Word jij Bedrock’s nieuwe beeldstagiair?

stage bedrock beeldGaat je hart sneller kloppen van onderwerpen als liefde, geluk, workouts en duurzame mode en beauty? Ben je creatief met beeld? Snap je hoe foto's en illustraties inspirerende artikelen versterken? Dan is deze stagevacature op jouw lijf geschreven.

Beeldredacteur (stage)

BEDROCK, onderdeel van de meest ambitieuze online uitgeverij van Nederland, zoekt een getalenteerde creatieveling die de puntjes op de visuele ‘i’ kan zetten voor alle artikelen.

Wat is er aan de hand?

BEDROCK is het online magazine voor een bewuste en gezonde levensstijl, met als pijlers: MIND, BODY en BETTER WORLD. Op BEDROCK vind je dagelijks informatie en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast biedt BEDROCK tools in de vorm van praktische tips, tricks en how to’s. Zo helpt BEDROCK je niet alleen bewust te worden over zaken als gezondheid, meditatie en welzijn, maar ook in actie te komen. Dit doen wij met kwalitatieve producties die er ook nog eens oogstrelend uitzien. En hier kom jij in beeld.

Dat klinkt tof! Dat ben ik, toch?

Ja, dat ben jij, want jij hebt een geweldig creatief gevoel voor esthetiek en stijl, kunt goed overweg met Adobe Illustrator en Photoshop en je snapt wat onze lezers terug willen zien in artikelen en op social media.

Okay, maar ik ben geen tekenaar…

Geeft niets. Illustratietalent is een pre, geen must. Wel ben je minimaal drie dagen per week beschikbaar en voor een periode van minimaal drie maanden. Beginperiode in overleg, het liefst zo snel mogelijk.

Dat moet wel lukken, maar what’s in it for me?

Nou, allereerst kom je te werken in een ambitieus, hecht team binnen een gedreven maar even zo gezellige organisatie. En we gaan er natuurlijk voor zorgen dat jij het nodige leert op het gebied van body, mind & better world. Er is ruimte voor zelfontplooiing en zelfontwikkeling én je werkt in hartje Amsterdam, aan de Herengracht. Daarbij bieden wij je een keurige stagevergoeding van 150 euro per maand. Kom jij ons versterken?

Ja, ik wil.

Mooi. Mail jouw motivatie en cv naar [email protected] Geef net dat beetje extra, daar houden wij van.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Word jij Bedrock’s nieuwe beeldstagiair?
Sluiten