Rosa Bertram
Rosa Bertram Better World 21 sep 2018

Winactie: het eerste Zero Waste Project boek én het essentiële starterspakket!

September staat bij Bedrock helemaal in het teken van zero waste. Dankzij de handige zero waste items en de tips van de experts van Het Zero Waste Project was het stiekem best makkelijk om veel minder afval te maken. En jij kan nu het boek én het zero waste starterspakket winnen!

Deze week kwam het nieuwe boek van Het Zero Waste Project uit: “Een leuker leven met minder plastic“. Het boek staat bomvol tips, recepten, winkels, tools, toffe DIY’s en nog veel meer handige informatie over een zero waste leven. Dit kan jij winnen samen met het ideale zero waste starterspakket van Bag-again.

boek van het zero waste project

Een leuker leven met minder plastic

De zusjes Jessie en Nicky Kroon begonnen Het Zero Waste Project in 2014. Ze raakten geïnspireerd door een New Yorks meisje dat amper afval meer maakte. Er was veel over dit onderwerp te vinden in andere landen, maar nog weinig in het Nederland.

Daarom startten de zusjes het platform. 4 jaar en héél veel lezingen, blogs, interviews en kilo’s bespaard afval verder, ligt nu eindelijk het eerste Zero Waste Project boek in de boekwinkels.

Een maand zero waste lifestyle: zo bereid je je voor (met tips van een expert)

Hét zero waste starterspakket

Om te zorgen dat zo min mogelijk afval maken ook écht lukt, zijn er een aantal zero waste essentials. Van linnen tasjes tot een bamboetandenborstel en van wasbare katoenen wattenschijfjes tot tandpasta tabletjes. Het starterspakket bevat: een GF-netje, een bamboetandenborstel, een glazen potje en een broodzak.

Wil jij ook graag het boek én zero waste starterspakket van Bag-again winnen? Laat ons dan via de Zero Waste Challenge-groep weten waarom jij graag dit zero waste-pakket wilt winnen.

zero waste pakket

Hoe was jouw eerste week van de Zero Waste Challenge? Of heb jij vragen? Doe mee via #plasticdieet! Volg alle updates in onze Facebook groep. We delen er tips en verhalen over de challenge en je kan er al je vragen en opmerkingen kwijt.

Meer lezen over de Zero Waste Challenge?

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Winactie: het eerste Zero Waste Project boek én het essentiële starterspakket!
Sluiten