Josephine Kay
Josephine Kay | LinkedIn Mind 21 feb 2017

Win! 10x boek De Geheimen van Meditatie door Davidji

De 16 seconden-meditatietechniek van davidji wordt gebruikt door Dutch Special Forces, Navy Seals, US Marines, Law Enforcement in Canada en Amerika, door professionele atleten en zakenmensen. Hij legt uit hoe het werkt in dit boek.

Maak hieronder kans op één van de tien boeken die we namens Altamira mogen weggeven.

Leer hoe je in bijvoorbeeld zestien seconden al een meditatiesessie kunt doen.

Davidji begeleidt je door het proces: “Denk aan iets dat irritatie bij je heeft veroorzaakt of waar je last van had in de laatste paar dagen. Wellicht een moeilijk gesprek, een teleurstelling of een onvervulde verwachting. Misschien zei iemand die hij iets voor je zou doen en deed hij dat niet. Niet te diep te gaan. Dit is geen therapie!

Stel je nu het gezicht van diegene voor. Misschien wil je het moment herbeleven in je geest. Het kan zelf zelfs zo zijn dat je een plek ergens in je lichaam voelt die zich verbonden voelt met de irritatie. Neem even de tijd hiervoor.

Adem nu langzaam en diep in door je neus en terwijl je dat doet, tel je langzaam tot vier. Let op de lucht als dit je neusgaten in gaat en stroomt via de achterkant van je keel. Volg de luchtstroom als het naar beneden gaat, je borst beweegt en diep in je buik belandt. Voel je buik zich uitbreiden. Zodra je buik gevuld is, houd dan vier tellen je adem in. 1, 2, 3, 4.

Dan adem je langzaam uit door je neus. Weer volg je je adem, die nu omhoog beweegt. Via in je borst, je keel, je holtes en uit door je neus. En, wanneer de laatste luchtsliert je lichaam uit is, adem je niet in maar kijk en observeer je vier tellen lang hoe de uitgeademde lucht in het niets verdwijnt. Adem dan weer normaal.

Je hebt nu 16 seconden gemediteerd! In die 16 seconden dacht je niet na over de irritatie die deze persoon bij je heeft opgewekt. Je was niet in het verleden of in de toekomst. Je was volledig aanwezig.”

[contact-form-7 id=”27198″ title=”Win Davidji”]

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Win! 10x boek De Geheimen van Meditatie door Davidji
Sluiten