Maannomade
Maannomade Spirituality 27 dec 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 27 december t/m 2 januari

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 27 december

Maan nog in Weegschaal

Na de kerst helpt de maan in Weegschaal ons om weer de balans te vinden na de drukte. De maan heeft invloed op ons onderbewustzijn en behoeftes en in het gezellige sterrenbeeld Weegschaal hebben we nog steeds behoefte aan gezelschap.

Een goed idee dus om met vrienden af te spreken of om een rondje buiten te wandelen met je collega’s om het kerstdiner te laten zakken.

Dinsdag 28 & woensdag 29 december

Maan naar Schorpioen

De maan staat de komende dagen in Schorpioen en dat helpt ons om de prikkels van de feestdagen te verwerken. Je kan hierdoor sneller geïrriteerd voelen, dus een goed idee om jezelf even terug te trekken. Cocooning, Netflix en warme chocolademelk zullen vast helpen!

Jupiter naar Vissen (tot 10 mei 2022)

Jupiter is de leukste planeet binnen de astrologie. Als planeet van geluk, groei en overvloed is het Jupiter die altijd goed nieuws weet te brengen. Tot mei staat de planeet van geluk en groei in Vissen, een sterrenbeeld dat staat voor onze emoties, afsluiting maar ook spiritualiteit.

Wat we van de Dalai Lama kunnen leren over leven met compassie

Jupiter zal ons dus leren dat het leven niet om ons draait, maar om de rol die we hebben naar anderen toe. Voorheen stond Jupiter in individuele Ram en draaiden het geluk om onszelf, nu zullen we het geluk ervaren in het helpen van anderen. De spreuk; wie goed doet, goed ontmoet zal de komende tijd een belangrijke rol spelen.

Donderdag 30 & vrijdag 31 december

Maan naar Boogschutter

Alhoewel de feestdagen voorbij vliegen deze week, staan we met de overgang van maan naar Boogschutter even stil bij het nieuwe jaar dat ons staat te wachten. Als echte avonturier is het Boogschutter die ons helpt moed te houden in deze vreemde tijden. Houdt hoop dat mooie avonturen op je staan je te wachten, of maak zelf plannen om het leven volgend jaar leuker te maken!

Zaterdag 1 & zondag 2 januari

Maan in Steenbok

Het nieuwe jaar is ingeluid, maar de maatregelen gaan nog onverhoopt door. Nu de maan ook nog in Steenbok staat, ligt de kans op de loer dat de maatregelen extra zwaar voelen.

Lees ook: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

De maan in Steenbok zorgt er namelijk voor dat je minder enthousiasme ervaart waardoor de dag een beetje depressief aan voelt. Niet erg, want de nieuwe maanfase van morgen gaat het zeker goed met je maken!

Zondag 2 januari

Mercurius naar Waterman + Nieuwe maan in Steenbok

Een dubbele transitie van twee planeten met veel invloed op ons dagelijks leven. De nieuwe maan is een fase die ons elke maand klaar maakt voor een frisse start. Een hoogtepunt die zorgt voor een flinke portie energie en zin!

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Vandaag staat de nieuwe maan in Steenbok en geven we onze carrière een boost omdat we gaan nadenken over welke stappen we willen gaan maken. Een fijne fase die je zowel nieuwe inzichten als motivatie zal geven om alles uit het leven te halen.

Mercurius, planeet van communicatie staat tot 14 januari in sterrenbeeld Waterman. In Waterman worden we uitgedaagd om in creatieve oplossingen te denken voor de problemen die we tegenkomen. Naast dat we makkelijker gaan nadenken, spreken we ons ook sneller uit over zaken waar we tegen aan lopen. Geen blad meer voor je mond dus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 27 december t/m 2 januari
Sluiten