Maannomade
Maannomade Spirituality 25 nov 2019

Astro-agenda van 25 november tot 1 december: dit kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 25 november

Maan in Schorpioen

Na het weekend staat de maan nog een dag in Schorpioen om zich klaar te maken voor de nieuwe maan van morgen. Een moment om over jouw levenspad na te denken en na te gaan wat jou daadwerkelijk gelukkig maakt.

En wanneer dat niet het geval is, helpt Schorpioen ons om het onderste uit de kan te halen om dieper tot de waarheid te komen. Een fijne periode om te werken aan je gevoelens, want Schorpioen haalt ze allemaal naar boven

Lees ook: Astro boost: alles wat je liever wél wilt weten over jouw sterrenbeeld

Venus in Steenbok

Met de transitie van Venus naar Steenbok wordt het tijd om te werken aan onze relaties, want het komt echt niet aanwaaien. Met het aantreden van de herfst en winter kruipen we dichter naar elkaar toe en merken we dat relaties altijd werk vereisen.

Niet alleen werk, maar ook het maken van nieuwe stappen in de relatie. Steenbok zorgt voor een serieuze focus op de relaties om je heen en helpt ons door cuffing season heen. Maar de romantiek zal niet open bloeien, want Steenbok is daar te praktisch voor. Geen rozenblaadjes op bed, maar wel serieuze gesprekken over de toekomst.

Dinsdag 26 november t/m woensdag 27 november

Nieuwe maan in Boogschutter

Sinds de ochtend heeft de maan de transitie gemaakt naar Boogschutter en maakt ze zich klaar voor vandaag. Tijdens de nieuwe maan beginnen we weer letterlijk met een schone lei. Door het ontbreken van zonlicht reflecteert de maan weinig licht waardoor ze slecht met het oog te zien is.

Nieuwe maan is de start van een nieuwe maancyclus waarbij de focus ligt op het zetten van intenties voor de komende weken.

Nieuwe maan is de start van een nieuwe maancyclus waarbij de focus ligt op het zetten van intenties voor de komende weken. Met de invloed van de nieuwe maan in het Boogschutterteken durven we out of the box te denken.

Vind je vast ook interessant: Zo pas je astrologie toe in je dagelijks leven (volgens een moderne astroloog)

Het is jouw leven en Boogschutter houdt er niet van om binnen de lijntjes te kleuren. Boogschutter is een rebel, schopt tegen bestaande regels aan en zal altijd de waarheid te vertellen. Ga na of je daadwerkelijk jouw leven leidt, of dat je je laat leiden door de invloeden van de meningen om je heen. Er is nog zoveel meer te ontdekken…

Donderdag 28 november t/m vrijdag 29 november

Maan in Steenbok

Na de vrije en optimistische energie van Boogschutter komen we met de maan in Steenbok in rustiger vaarwater terecht. De intenties die je tijdens de nieuwe maan hebt gezet en de gedachten die op zijn gekomen kunnen met Steenbok aan het werk gezet worden. Focus je op je doel en laat je niet afleiden.

Zaterdag 30 november t/m zondag 1 december

Maan in Waterman

Met de maan in Waterman komen we weer los van alle verantwoordelijkheden en serieuze zaken. Waterman is radicaal en houdt er wel van om het roer om te gooien met spontaniteit en gekke ideeën. Dat past perfect bij de nieuwe maan in Boogschutter waar het draaide om het volgen van jouw levenspad.

Waterman doet wat ‘ie wil, maar houdt wel rekening met de gevoelens van anderen, zeker met de sociale energie die hij met zich meebrengt. Het draait niet om ons eigen levenspad, maar ook om de mensen die samen met ons dat pad bewandelen. Een fijn moment voor brainstorms, spontane koffiedates met vrienden en jezelf open stellen voor je omgeving.

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astro vibes?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 25 november tot 1 december: dit kan je verwachten van de cosmos
Sluiten