Maannomade
Maannomade Spirituality 24 feb 2020

Astro-agenda van 24 februari tot 1 maart: dit kunnen we verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 24 februari & dinsdag 25 februari

Maan in Vissen

Met de maan in Vissen is het een goed idee om het rustig aan te doen en vooral niet te drukke dagen in te plannen. We sluiten de sterrenbeelden-cyclus af met dit emotionele waterteken. En dat betekent versterkte emoties en intuïtie.

We zijn gevoeliger maar daar in tegen ook heel goed in onze gevoelens te onderdrukken. Besteedt daarom extra aandacht aan meditatie (dit zijn onze favorieten!), warme douches en self-care. Durf te rusten!

Woensdag 26 februari t/m vrijdag 28 februari

Maan in Ram

Na een rustige start is het tijd om het tempo weer op te voeren. Ram is het eerste sterrenbeeld van de cyclus en ook de pionier! Met zijn vurige energie is het perfect om de eindjes op te pakken die tijdens maan in Vissen zijn blijven liggen. Ook perfect om nieuwe projecten te starten, want Ram durft de risico’s zeker te nemen!

Lees ook: Matchen jullie sterrenbeelden? Zo gebruik je astrologie om je relatie te verbeteren

Zaterdag 29 februari & zondag 1 maart

Maan in Stier

Een weekend vol maanenergie van Stier is heel erg fijn. Dit bourgondische teken houdt van alles wat fijn voelt. Geen gehaast, geen druk maar genieten van het moment en natuurlijk van goed gezelschap. Ga lekker uit eten, bestel de dingen die je normaal ontwijkt omdat ze niet altijd goed voor je zijn en ga vooral puur genieten!

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astrologie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 24 februari tot 1 maart: dit kunnen we verwachten van de cosmos
Sluiten