Maannomade
Maannomade Spirituality 11 nov 2019

Astro-agenda van 11 tot 17 november: dit kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 11 november

Maan naar Stier
We beginnen de week rustig met de transitie van maan naar Stier. Stier is een echt aardeteken, lekker easy en herinnert ons eraan dat we in het moment moeten leven, niet in de toekomst of verleden.

Besteed wat extra tijd in de natuur de komende dagen, maak bijvoorbeeld een herfstwandeling tijdens jouw dagelijkse lunchpauze en snuif de fijne warme geuren van de herfst op.

Laat Stier je tot rust brengen en gun jezelf wat comfort, je werkt al hard genoeg.

Dinsdag 12 november & woensdag 13 november

Volle maan in Stier
Tijdens de volle maan in Stier wordt de maan volledig verlicht door de zon, waardoor deze nog helderder aan de hemel staat dan normaal. Stier maakt deze volle maan een stukje comfortabeler dan dat je gewend bent, dus wees gerust; geen heftige emoties!

We kennen Stier als het meest koppige sterrenbeeld, die gelukkig de koppigheid weet te gebruiken als doorzettingsvermogen op de lange termijn. Welk groot doel er ook op de planning staat, hoe onmogelijk het ook lijkt, Stier bijt zich er in vast.

Lees ook: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Zon staat tijdens volle maan tegenover de maan, waardoor frictie ontstaat tussen beide planeten. Zon in Schorpioen is de mastermind en de FBI, en denkt graag na over diepere betekenissen. Stier heeft hier geen boodschap aan, ziet wel wat er op zijn pad komt en weet dat hij, hoe dan ook gaat komen waar het pad hem heen leidt.

De frictie tussen de zon- en maanenergie focust zich op het altijd willen uitstippelen van de routes en het je laten meevoeren met de flow van het leven. Wees net als Stier, vertrouw jouw reis door het leven en blijf jezelf focussen op daar waar je naartoe wilt.

Extra energie nodig deze week? #evenbijtanken

Donderdag 14 november & vrijdag 15 november

Maan naar Tweelingen
De transitie van maan naar Tweelingen zorgt voor een bom aan communicatie, zeker met het praatgrage van de Tweelingen. We delen graag onze gevoelens en meningen en zijn open naar anderen. Daarnaast zorgt de flexibele en altijd nieuwsgierige energie van Tweelingen dat we makkelijk switchen.

Must read: Slecht geslapen? Dat komt misschien door de volle maan

Gaat het even lastig, dan heeft Tweelingen al lang een nieuw plan bedacht. Welke curveball de komende dagen ook jouw kant op komt, jij kan het aan!

Zaterdag 16 november & zondag 17 november

Maan naar Kreeft
Dit weekend wordt het iets emotioneler dan dat je waarschijnlijk gepland had. Met de transitie van maan maar Kreeft wordt de maanenergie extra versterkt, waardoor we een stuk gevoeliger kunnen worden. Maar, deze gevoeligheid is juist de kracht die je met je meebrengt.

Door te voelen weet je wat er speelt en krijg je meer toegang tot je intuïtie. In deze maatschappij is het makkelijk om jezelf te verliezen in het drukke bestaan, maar Maagd laat ons zien dat juist voelen en jezelf kwetsbaar open stellen het allermooist is.

Omarm jezelf en je emoties, want zij maken jouw heel.

Meer astrologie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 11 tot 17 november: dit kan je verwachten van de cosmos
Sluiten