Maannomade
Maannomade Spirituality 6 jan 2020

Astrologie-agenda van 6 tot 12 januari: dé niet-zweverige weekhoroscoop

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 6 januari

Maan nog in stier

Na de heftige dagen, is het tijd om weer tot jezelf te komen met de maan in Stier. Stier helpt ons om niet geleefd te worden door de drukte, maar juist om stil te staan bij het leven as it is.

Tijd om rustig aan te doen en te genieten van het moment, zeker in de eerste volle werkweek na de feestdagen is het een goed idee om niet al te hard van stapel te lopen. Ondanks de productieve vibe die Stier over het algemeen met zich mee brengt.

Dinsdag 7 januari t/m donderdag 9 januari

Maan in Tweelingen

Nu we weer op gang gekomen zijn, maakt de maan haar transitie naar sociale Tweelingen. Een sterrenbeeld dat onze nieuwsgierigheid prikkelt. Perfect voor vluchtige chit chat over hoe de feestdagen waren, want ondanks de sociale vibe van Tweelingen, is langdurig de aandacht vasthouden niet hun ding. Keep it short!

Must read: TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Vrijdag 10 januari & zaterdag 11 januari

Maan in Kreeft + volle maan eclips

Het kan best een pittig weekend gaan worden. Naast de transitie van maan naar Kreeft, wat voor haar voelt als een warm bad, ervaren we ook nog een volle maan samen met een maaneclips. We worden dus flink op de proef gesteld met een bom aan maanenergie.

Vind je vast ook leuk: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Want haar energie wordt niet alleen versterkt door Kreeft, maar ook door volle maan en de eclips. Plan vooral een niet te druk weekend in, besteed tijd thuis maar ook genoeg aandacht aan jezelf!

Maaneclips

De maaneclips staat in het teken van Kreeft, een zorgzaam sterrenbeeld dat de focus legt op ons thuisfront, gezin en familie. Tijdens een maaneclips wordt de  volle maan energie van loslaten en reflecteren extra versterkt. En daardoor word je extra geholpen met een extra stukje afsluiting om jezelf daarna te kunnen openen voor een nieuw pad. En dat gaat echt niet met een fluwelen handschoen, want het komt op je pad, ongeacht of je er klaar voor bent.

Wat kan je er aan doen? Niks! Geef jezelf over aan de energie die op je pad komt en leer vooral momenten te accepteren zoals ze zijn. Bepaalde situaties komen niet voor niks op je pad, maar juist om je verder te helpen of iets te leren. Met de eclips komen die situaties om je extra te helpen met loslaten van het verleden, oude gewoonten of verkeerde situaties die je blijft opzoeken.

Met de energie van Kreeft ligt het thema dus op het loslaten van je verleden rondom je thuis, familie en je gezin. Met name de oude gebeurtenissen die je vroeger hebt meegemaakt binnen je gezin of familie worden nu extra onder aandacht gebracht. Daarnaast is het ook een tijd om dankbaar te zijn. Want zonder je familie, de basis van jouw bestaan, zou je niet zijn waar je nu staat. Of het verleden nu positief of negatief was, elk aspect vormt jou als persoon tot op de dag van vandaag.

Zondag 12 januari

Maan in Leeuw

Als laatste dag van het weekend verschuift de maan naar Leeuw, een sterrenbeeld dat diep van binnen zo speels is als een kind. Een perfecte dag om dit dus uit te buiten en er op uit te trekken. Wat dacht je van een museum dat je zintuigen prikkelt, zoals Museum Voorlinden in Wassenaar?

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astrologie-agenda van 6 tot 12 januari: dé niet-zweverige weekhoroscoop
Sluiten