De niet-zweverige weekhoroscoop van 9 – 15 maart: dit kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 9 maart & dinsdag 10 maart

Volle maan in Maagd

Na de chaotische energie die Leeuw met zich mee kan brengen, zorgt de volle maan in Maagd voor extra rust en orde in je hoofd. Alhoewel niet direct, want volle manen staan bekend om hun vermoeiende effect.

Deze volle maan helpt bij het afsluiten rondom het thema dat Maagd met zich mee brengt. Op het moment dat de maan op haar volst verlicht is, worden ook de delen verlicht van onderwerpen die we graag wegstoppen. Onze donkere kant.

Thema van een volle maan

Met het thema van een volle maan in Maagd staan we stil rondom het loslaten van datgene wat we niet kunnen controleren. Maagd is best een controlfreak, ook al zal ze het niet snel toegeven. Door middel van orde, focus en planningen van jaren van tevoren probeert ze grip te krijgen op de situaties waar je enigszins iets over te zeggen hebt.

Must read: TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Maar met de transities van de planeten leren we maar weer, de cosmos laat zich zeker niet plannen. Daarnaast is ze sterk analytisch. Wat fijn kan zijn voor je carrière, maar niet wanneer je ook elk teken sterk onder de loep gaat nemen. Ook daar komt de controlfreak naar boven.

Door situaties te willen uitpluizen, kom je niet dichter tot de waarheid of dichter tot de mogelijkheid om situaties te sturen. Wees bewust van hoe onmogelijk het is om de wereld, personen en situaties te plannen en besef hoe fijn het kan zijn als je dit los kan laten en daadwerkelijk kan genieten van de mooie/vermoeiende/heftige energie die op dat moment aanwezig is.

Mercurius direct

Gelukkig! Ondanks de volle maan worden we al iets verlicht met de wetenschap dat Mercurius, de planeet van communicatie en denken, tijdelijk weer uit retrograde is. De communicatie struggles kan je achter je laten!

Woensdag 11 maart & donderdag 12 maart

Maan in Weegschaal

Harmonie is key. Niet alleen een gezonde werk-privé balans, maar ook balans in relaties. Het is makkelijk jezelf weg te cijferen in relaties, zowel in vriendschappelijke kring als op het werk. Met de energie van Weegschaal worden we meer pleasers en zijn we altijd opzoek naar het vinden van vrede in moeilijke situaties. Deze probleemoplossende skills zijn fijn, maar een extra valkuil om jouw eigen grenzen soms te laten varen. Wees je daar bewust van!

Ook leuk: Wetenschapper én astrologe: een interview met Bedrock’s astrologe Maannomade

Vrijdag 13 maart & zaterdag 14 maart

Maan in Schorpioen

Tijd voor passie! Met de energie van maan in Schorpioen duiken we meer de diepte in en willen we alleen dingen doen met dierbaren waar we een connectie mee voelen, die het vuurtje in ons aanwakkert. Geen goede timing om elk feest af te gaan, wel een fijne timing om één op één af te spreken met dierbaren. Het draait allemaal om connecten.

Zondag 15 maart

Maan in Boogschutter

Met de voelbare lente komen we in de higher spirits. Een energie die erg fijn paart met de maan in Boogschutter. Deze vibe zorgt voor optimisme en herinnert ons eraan dat er nog zoveel te ontdekken valt. Niet alleen avonturen buiten Nederland, maar ook genoeg onontdekte avonturen in Nederland zelf. Wat dacht je van een wandeling of kanotocht in de Biesbosch op de laatste dag van het weekend?

Meer astrologie?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 9 – 15 maart: dit kan je verwachten van de cosmos
Sluiten