Maannomade
Maannomade Spirituality 9 aug 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 9 t/m 15 augustus: een rustige week voor de boeg

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Komende week staat ons een rustige week te wachten om alle indrukken van de nieuwe maan te verwerken. Tijd om jezelf te focussen op jouw onderbewustzijn en emoties met de transities die de maan komende week gaat maken.

Maandag 9 & dinsdag 10 augustus

Maan naar Maagd

Na de nieuwe maan in Leeuw gaan we de indrukken verwerken met de verhuizing van de maan naar een geordend sterrenbeeld. De nieuwe maan was een hoogtepunt die ons gisteren veel positieve energie gaf en het vertrouwen in de onzekere toekomst die ons staat te wachten. Door de indrukken die we kregen, hebben we nu veel behoefte aan het maken van ruimte in ons hoofd. Gelukkig komt dat wel goed nu de maan verhuist naar het aarde-sterrenbeeld Maagd.

Nu de maan in Maagd staat hebben we emotioneel meer behoefte aan ritme en structuur en zijn we ook een stuk efficiënter. Tijd om je wekker op tijd te zetten en je to-do lijstjes af te strepen om de chaos in je hoofd op te ruimen!

Woensdag 11 t/m vrijdag 13 augustus

Maan naar Weegschaal + Mercurius naar Maagd

Na de wat saaiere dagen met de maan in Maagd, kruipen we nu weer een beetje uit onze schulp met de verhuizing naar Weegschaal. De transitie van Maagd naar Weegschaal zorgt ervoor dat we de praktische kant loslaten en gaan focussen op de relaties die we hebben met anderen.

We hebben behoefte aan tijd samen door te brengen. Alhoewel we nu weer midden in de pandemie zitten, kunnen we de luchtigheid die Weegschaal meebrengt wel gebruiken om creatief om te gaan met de problemen die we zien. Zeg maar hallo tegen lange Facetime gesprekken om bij te praten!

Dé niet-zweverige maandhoroscoop: een feestje, want de zon staat in Leeuw

En over de communicatie gesproken, ook daar gaan we de komende tijd anders mee om nu Mercurius naar een praktisch sterrenbeeld verhuist. Mercurius heeft in de astrologie invloed op onze manier van communicatie en nadenken en in praktische Maagd wordt dat een stuk minder emotioneel dan de afgelopen weken…

Dit aarde sterrenbeeld zorgt ervoor dat we emotionele gesprekken uit de weg gaan, maar daarentegen wel direct de scherpe vragen durven te stellen. Maagd heeft namelijk oog voor details en daardoor weten we beter welke vragen we moeten stellen om het gesprek dieper in te gaan.

Zaterdag 14 augustus

Maan naar Schorpioen

Alhoewel we met de verhuizing van Mercurius naar Maagd al dieper de gesprekken in gingen door gerichte vragen te stellen, gaan we met de transitie van maan naar Schorpioen ook dieper ons onderbewustzijn in. Schorpioen is een water sterrenbeeld die goed is in het blootleggen van de geheimen die we graag voor onszelf verbergen.

Iedereen heeft bepaalde waarheden die we liever niet onder ogen komen, maar de maan in Schorpioen heeft er volledig schijt aan. Hoewel het niet fijn is, laat Schorpioen ons zien dat we onze angsten onder ogen moeten komen om te kunnen groeien. Doe het dit weekend daarom rustig aan, want mentaal kan het zwaarder aanvoelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 9 t/m 15 augustus: een rustige week voor de boeg
Sluiten