Maannomade
Maannomade Spirituality 8 mrt 2021

De niet-zweverige weekhoroscoop van 8 t/m 14 maart: dít kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 8 maart

Maan nog in Steenbok

Maandag starten we de week met de maan die nog in Steenbok staat. In dit sterrenbeeld speelt de maan, met invloed op onze emoties, in op onze verantwoordelijkheden. We voelen de druk die we onszelf opleggen met onze dromen. We willen veel bereiken, maar weten ook dat daar een prijs voor betaald moet worden en dat betekend dus hard werken.

Hierdoor kan het vandaag nog voelen alsof er veel op de planning staat of dat je behoorlijk hard bent voor jezelf. Kijk dus of je je agenda zo kan plannen dat je zo efficiënt mogelijk kan werken, maar leg de lat niet te hoog want je energie houdt ergens een keer op.

Alhoewel Steenbok het liefst zou willen dat onze energie eeuwig is, is het altijd een goed idee om even afstand te nemen om op een later moment met een frisse blik verder te gaan!

Een astroloog vertelt: dít is de invloed van je sterrenbeeld op je mentale staat

Dinsdag 9 & woensdag 10 maart

Maan naar Waterman

In Waterman zorgt de maan ervoor dat we een nieuwsgierige mindset krijgen waardoor we snel kunnen wisselen tussen problemen en oplossingen. Duurzaamheid staat hierbij voorop, dus denk de komende dagen eens na hoe jij jouw duurzame steentje kan bijdragen met een aantal kleine aanpassingen.

Nog beter is om tijdens dagen in Waterman de handen in één te slaan voor een samenwerking, want dankzij de ‘connectende’ kracht van Waterman kan je daar nog veel meer uithalen!

Fijne dagen dus waarbij we vooral onze nieuwsgierigheid en oplossingsvermogend denken moeten gaan gebruiken om de dagen mooier te maken. Peace!

Donderdag 11 maart

Maan naar Vissen

Met de komst van maan in sterrenbeeld Vissen trekken we ons langzaam terug in onze schulp. Alle indrukken van de afgelopen weken bereiken een hoogtepunt die we in ons lichaam aan het verwerken zijn. Daarnaast is het morgen nieuwe maan, dus voelen we nog extra spanning die ons emotioneel kan vermoeien.

Een volle maan ritueel om alles uit de kracht van de maan te halen

Doe het daarom net als Vissen rustiger aan, voel aan je lichaam waar behoefte aan is en vraag niet te veel van jezelf. Extra punten als je de avond in bad besteedt, want Vissen voelt zich niet voor niets thuis in het warme water.

Zaterdag 13 & zondag 14 maart

Nieuwe maan in Vissen, daarna Maan naar Ram

De nieuwe maan in Vissen is een nieuwe maan die heftiger kan zijn dan je verwacht. Net als de volle maan is ook de nieuwe maan een hoogtepunt die we vooral emotioneel voelen, maar in Vissen doen we dat een stuk sterker en bewuster. Sterrenbeeld Vissen staat bekend om haar verhoogde emoties en intuïtie en om het feit dat ze haarscherp de emoties van anderen aanvoelt.

Deze specerijen passen het beste bij jouw sterrenbeeld

De nieuwe maan in Vissen draait daarom ook om het omarmen van je emoties. Niet wegstoppen van emoties maar juist bewust voelen wat er speelt en de emoties accepteren. Leer te luisteren naar je intuïtie door vaker stil te staan bij de gedachten in je hoofd en de manier waarop je lichaam voelt.

Onbewust worden er zoveel signalen weggegeven dat we in de drukke maatschappij waarin we leven geneigd zijn deze te negeren. Zie het als een oefening om komende nieuwe maan sterk aan te voelen wat er in je lichaam speelt door middel van mindfullness tijdens je ontbijt bijvoorbeeld, of een meditatie om in de flow te komen. Het leven wordt een stuk prettiger als je je emoties omarmt, in plaats van jezelf er voor pijnigt…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 8 t/m 14 maart: dít kan je verwachten
Sluiten