De astrologie-agenda van 8 t/m 14 juni: dit kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 8 juni

Maan nog in Steenbok

Het is vandaag de laatste dag met de maan in Steenbok. Dankzij Steenbok heb je vandaag extra behoefte aan structuur en een flinke to-do-lijst om af te vinken. Steenbok is gedreven om dit lijstje met 110 procent af te vinken door zijn tanden in de lastige klussen te zetten.

Wat er in je hoofd ook gaande is, verzet je gedachten door vooral aan de slag te gaan. Vanaf donderdag staat de maan in Vissen waarbij we eindelijk de rust hebben om de emoties en gebeurtenissen een plek te gaan geven.

Dinsdag 9 juni & woensdag 10 juni

Maan naar Waterman

Waterman, is de vrije geest van de sterrenbeelden en daagt ons uit om verder te kijken dan de ingekleurde lijntjes. Ook daagt Waterman ons uit om onze sociale contacten aan te spreken, want Waterman is graag in gezelschap van gelijkgestemden.

Een goede dag om te gaan studeren, lastige projecten aan te pakken of te brainstormen hoe je na de coronacrisis nieuwe wegen kan inslaan. Want Waterman weet dat alleen met innovatie je verder komt, ongeacht of je door die nieuwe stappen tegen schenen aan zal trappen.

Ga je eigen weg en volg wat goed voelt. Accepteer dat we na corona niet meer terug kunnen naar ons oude leven…

Donderdag 11 juni & vrijdag 12 juni

Maan naar Vissen

Hallo emoties en irritaties die op kunnen borrelen! Wanneer de maan, heerser over emoties in een gevoelig sterrenbeeld komt te staan, zullen de emoties van de afgelopen tijd opborrelen vanuit diepe wateren.

Een goede tijd om bewust gas terug te nemen en niet te veel van jezelf te vragen. Je zal er met je hoofd ook niet helemaal bij zijn, want door Vissen kan het lastig zijn om bij de les te blijven. In plaats van geconcentreerde taken te doen, ga juist creatief aan de slag. Schilderen, yoga of meditatie kunnen je helpen je emoties te uiten en door Vissen ben je ook nog eens een stuk creatiever!

Zaterdag 13 juni & zondag 14 juni

Maan naar Ram

Hallo vuur! Wanneer de maan, die invloed uitoefent op onze emoties, naar een vuurelement zoals Ram verschuift, is het tijd voor actie! Geen tijd om stil te zitten maar tijd om bezig te gaan met alle prikkels die je binnen krijgt.

Met name door Ram is het lastig om stil te zitten wanneer er zoveel ideeën zijn om mee aan de slag te gaan. Ook al is het weekend, helaas. Ga de uitdaging aan, schrijf alle ideeën waar je goud in ziet op papier zodat je er niet alleen dit weekend aan kan werken, maar er ook later nog op kan terug komen.

Meer astro vibes?

Plasticvrij leven? Download onze 'How to be... Plastic Free Guide'

Schrijf je in voor de mailing en ontvang dé gids die je helpt duurzamer te leven

Reageer op artikel:
De astrologie-agenda van 8 t/m 14 juni: dit kan je verwachten van de cosmos
Sluiten