De niet-zweverige weekhoroscoop van 8 t/m 14 februari: dit kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 8 & dinsdag 9 februari

Maan nog in Steenbok

We starten de week met de maan in Steenbok. De maan heeft invloed op onze emoties, maar wanneer de maan in Steenbok staat, zijn we geneigd deze te negeren. Wees daarom wat bewuster van wat je aan het doen bent, want dankzij Steenbok zijn we geneigd om keihard te werken om maar niet stil te staan bij lastige emoties…

Wel een goede dag om weer wat productiever aan de slag te gaan omdat Steenbok onze ambities ook flink weet te stimuleren. Mocht je al een tijd twijfelen of dit de juiste carrière voor je is, dan zal Steenbok je de komende dagen meer inzichten gaan geven of je moet doorzetten of niet.

Woensdag 10 februari

Maan naar Waterman

De dag voordat we een nieuwe maanfase in gaan, verhuist de maan alvast naar Waterman. Een goede voorbereiding voor wat komen gaat, want de energie van Waterman is net zo positief als de fase die de nieuwe maan met zich mee brengt. Alhoewel de dag voor de nieuwe maan zwaar kan voelen, is dit het moment om oude negatieve gedachten achter je te laten om helemaal klaar te zijn voor de nieuwe maan.

Lees ook: Waarom astrologie hotter is dan ooit

Maak vooral nog even een wandeling om je hoofd te legen en denk na op welk vlak jij wel een nieuw begin kan gebruiken. Vanaf morgen gaat de positiviteit weer stromen.

Donderdag 11 februari

Nieuwe maan in Waterman

De nieuwe maan staat voor een geheel nieuwe fase, een hoogtepunt dat net zo krachtig is als de volle maan, alleen net een stukje positiever. Want waar de volle maan staat voor afsluiting en reflectie, is de nieuwe maan het moment waarin deuren gaan openen en we de inzichten die we hebben gekregen weer gaan gebruiken. Klinkt zweverig, is het niet. Zie het alsof je het nieuwe jaar in gaat, de nieuwe maan is een frisse lei om geheel zelf in te vullen.

Deze nieuwe maan staat in Waterman en brengt daarbij het thema innovatie met zich mee. Een fijne nieuwe maan die ons kan helpen met het vinden van nieuwe ideeën, visies en projecten waar we mee aan de slag gaan. Als echte denker stimuleert Waterman ons mentaal om out of the box te denken, en wat is een beter moment dan om tijdens de nieuwe maan nieuwe zaadjes te planten om mee aan de slag te gaan? En vooral, met wie kan je een samenwerking aan gaan om kennis te delen?

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Naast innovatie, laat de nieuwe maan ons ook nadenken over hoe wij bij onze eigen waarden blijven, als individualist niet mee laten slepen door anderen, maar zelf ons pad bepalen en volgen. Het teken van rebellie, want juist die onafhankelijke houding wordt niet door iedereen in dank afgenomen, maar is wel de manier om dicht bij jezelf te blijven en keihard te leren. Sta stil bij de waarden die jij belangrijk vindt in het leven en hoe jij jouw eigen grenzen daarin kan bewaken.

Vrijdag 12 & zaterdag 13 februari

Maan naar Vissen

Na alle indrukken die we tijdens de nieuwe maan hebben gekregen, is het juist met de transitie naar Vissen dat we deze kunnen indrukken kunnen verwerken. De maan wordt in Vissen gedwongen om haar emoties te tonen, te ondergaan en niet langer te ontwijken.

Ook interessant: Astro time! Dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2021

Hierdoor kan het voelen alsof je overvallen wordt, maar kan het er ook voor zorgen dat je creativiteit omhoog gaat komen. Ga daarom creatief aan de slag en laat je emoties flowen op papier, op het doek of in de dans. Check ook vooral in bij de mensen om je heen, want dankzij Vissen hebben we ook meer oog en compassie voor de mensen om ons heen die wel een steuntje kunnen gebruiken.

Een fijne maanfase om niet te veel te moeten, je rust te pakken en aan te voelen waar jij en anderen behoefte aan hebben.

Zondag 14 februari

Maan naar Ram

Na de emoties van Vissen zorgt de maan voor Ram voor kracht! Ram is het sterrenbeeld dat staat voor een nieuw begin en doet dat door zich vol overgave ergens in te storten en actief aan de slag te gaan. Voel de energie weer door je aderen stromen en gebruik de spontaniteit die op komt om het weekend goed af te sluiten en om Valentijnsdag goed in te luiden.

Ram ontvlamt niet alleen het vuurtje, maar ook de passie in je hart waardoor je vandaag extra close kan worden met je lover. Nog meer als je wat tijd tussen de lakens besteedt….

Meer astro vibes?

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 8 t/m 14 februari: dit kan je verwachten
Sluiten