De niet-zweverige weekhoroscoop van 7 t/m 13 september: dit kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 7 september

Maan nog in Stier

Alhoewel de maan nog in easy vibe van Stier staat, begint de werkweek alweer. Gebruik daarom vandaag nog de focus van Stier om de laatste einden af te ronden en beslissingen te nemen over lange termijn projecten. Want Stier heeft niet alleen oog voor genieten, maar ook oog voor wat daadwerkelijk belangrijk is op de lange termijn. Een wijde toekomstblik zorgt ervoor dat je niet te hard van stapel loopt en beter kan nadenken.

Dinsdag 8 september t/m donderdag 10 september

Maan naar Tweelingen

Na de relaxte vibe van Stier, zullen we meer onrust in ons hoofd krijgen. Wanneer de maan in Tweelingen staat, verlangen we naar mentale stimulatie, afwisseling en vooral heel veel prikkels. Hierdoor kan het emotioneel voelen alsof je van hot naar her wordt gesleurd en kan je sneller geïrriteerd raken wanneer je niet de vrijheid hebt om jouw ding te doen.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Focus je vooral op communicatie, blijf eens langer kletsen bij de koffie of lunch of stuur die mails/telefoontjes die je voor je uit blijft schuiven. Niet alleen draait maan in Tweelingen om afwisseling en stimulatie, maar ook om sociale connectie de komende dagen.

Woensdag 9 september

Mars retrograde in Ram (9 september tot 13 november)

Een retrograde in Mars is er niet één om te onderschatten. Maak je borst dus nat! De komende weken lijkt het in de kosmos alsof Mars terugwaarts loopt. Door deze gekke, afwijkende beweging ervaren we op aarde dat de energie van Mars minder effectief werkt.

Mars zorgt er normaal voor dat we onze passies achter na gaan, energie hebben, assertief zijn en ons mannetje weten te staan in discussies. Maar tijdens retrograde gaan we reflecteren en kunnen flink wat twijfels en interne woede ontstaan. Zeker wanneer Mars tijdens de retrograde periode in Ram staat.

Must read: Retrogrades, wat zijn het eigenlijk? Een astroloog legt uit (plus survivaltips)

Vrijdag 11 september t/m zaterdag 12 september

Maan naar Kreeft

Een maan in Kreeft is perfect om een weekend thuis te blijven. We zijn klaar met alle prikkels die we de afgelopen dagen hebben opgevangen en moeten dit vooral gaan verwerken. Niet alleen worden onze emoties versterkt, maar ook de behoefte aan zorgen voor anderen en aandacht.

Een goed weekend om niet alleen voor de mensen om je heen te zorgen, maar ook eens goed voor jezelf. Check bij jezelf in met behulp van een meditatie, een warm bad of een fijne douche om te voelen waar jij nou echt behoefte aan hebt. Waar ben je de balans kwijtgeraakt?

Zondag 13 september

Maan naar Leeuw

Na de warmte die we van de maan in Kreeft hebben ervaren, maken we nu een grote stap naar de vurige maar warme energie van maan in Leeuw die we de komende dagen gaan ervaren. Leeuw brengt een positieve flaire met zich mee die ons emotioneel weer op de goede baan zet.

We willen leven, we willen voelen en vooral connecten. Alhoewel we door de energie van Leeuw onszelf graag in het zonnetje zetten, doen we dat ook graag voor anderen. We willen niet alleen onszelf vermaken, maar ook anderen. Een goede dag om wat vaker de clown uit te hangen, ouderwets spelletjes samen spelen of eens lekker creatief aan de slag te gaan.

Meer astrologie

Plasticvrij leven? Download onze 'How to be... Plastic Free Guide'

Schrijf je in voor de mailing en ontvang dé gids die je helpt duurzamer te leven

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 7 t/m 13 september: dit kan je verwachten
Sluiten