Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 7 t/m 13 juni: tijd voor spontaniteit

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Een goede week staat ons te wachten waarin zowel de maan zegt dat het een goede tijd is om de gezelligheid op te zoeken! Hallo spontane uitjes!

Maandag 7 juni

Maan nog in Stier

Een nieuwe week waarin de maan nog in Stier staat. De maan heeft in de astrologie invloed op ons onderbewustzijn en emoties en afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat voelen we ons een stukje anders. In Stier voelen we ons sterk en gefocust, zeker op de maandag.

We hebben een doel voor ogen en weten dat het hard werk vereist om te bereiken. Dankzij Stier hebben we extra focus om te werken aan de saaiere lange termijn projecten, dus maak daar vooral vandaag nog gebruik van.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van mei 2021: de zon staat in Stier

Dinsdag 8 & woensdag 9 juni

Maan nog in Tweelingen

Na de gefocuste energie die we gister nog hadden, gaan we de komende dagen juist gebruik maken van het feit dat we een stuk beter kunnen schakelen tussen verschillende projecten! Met de maan die naar Tweelingen verhuist, hebben we meer behoefte aan prikkels en afwisseling waardoor focussen op saaie taken niet je sterkste kant zal zijn.

Wel gaat netwerken je een stuk beter af, dus maak daar lekker gebruik van en ga eens koffie drinken op andere afdelingen!

Donderdag 10 juni

Nieuwe maan in Tweelingen + Zoneclips

Een nieuwe maan is een hoogtepunt waarin we klaar zijn voor een nieuw begin waarin alles nog mogelijk is, zeker als die zoals vandaag samenvalt met de zoneclips. Alhoewel we niet zelf de mooie zonsverduistering kunnen zien, is het wel een extra powerboost voor de nieuwe maan.

Er staat ons daarom een extra krachtige avond te wachten die ons mentaal prikkelt en laat nadenken over hoe we spontaner in het leven kunnen staan.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop: de zon staat in Tweelingen (en zorgt voor een spontane vibe!)

De nieuwe maan in Tweelingen staat in het teken van spontaniteit en flexibiliteit, dus maak vanavond een plan hoe jij spontaner in het leven kan staan. Tweelingen laat ons tijdens de nieuwe maan zien dat er zoveel meer is om voor te leven!

Om optimaal te genieten van alle momenten, in plaats van geleefd te worden door de dagen. Hopelijk lukt het wel om goed te slapen, nu de nieuwe maan ons zo mentaal aan het denken zet…

Vrijdag 11 & zaterdag 12 juni

Maan naar Kreeft + Mars naar Leeuw

Een dubbele transitie vandaag. Als eerst verhuist de maan naar Kreeft, waardoor we emotioneel meer behoefte hebben aan de geborgenheid en liefde van familie. Een goed moment dus om dit weekend je familie te bezoeken, zeker als je veel aan je hoofd hebt. Daarnaast verhuist ook passievolle Mars naar Leeuw waar hij zich wel thuis voelt.

Mars is een vurige planeet die ons hart sneller laat slaan. Met de speelse energie van Leeuw is dit de tijd waarin we onze passies gaan ontdekken. Een goede periode om ondanks corona tijd de dagen een leukere, spontanere invulling te geven. Dankzij Leeuw weten we dat niet alleen de grote momenten het leuk maken, maar dat we zelf de slingers moeten ophangen. Daarnaast ook leuk om extra tijd in bed te besteden, want passievolle Mars voelt zich goed thuis in speelse Leeuw….

Zondag 13 juni

Maan naar Leeuw

Nog een extra schepje Leeuwenenergie want naast Mars staat ook de maan de komende dagen in Leeuw. Een combinatie waardoor we naast onze passies, ook onze emoties blootstellen aan de vrolijke energie die Leeuw mee brengt.

We hebben dankzij de maan behoefte om onszelf te omringen met anderen en hen te pleasen. Tijd voor een goede alcoholvrije borrel of je eerste culturele uitje samen met anderen!

Luistertip! 🎧

Plasticvrij leven? Download onze 'How to be... Plastic Free Guide'

Schrijf je in voor de mailing en ontvang dé gids die je helpt duurzamer te leven

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 7 t/m 13 juni: tijd voor spontaniteit
Sluiten