Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 7 t/m 13 december 2020

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 7 & dinsdag 8 december

Maan nog in Maagd

We starten de week met nog een dosis praktische energie! De maan, met invloed op ons onderbewustzijn stuurt ons in Maagd naar werken, orde scheppen en een serieuze blik. Maagd laat ons zien dat het opruimen van je omgeving niet alleen daar rust schept, maar vooral rust in je hoofd waardoor je nog veel meer gedaan kan krijgen.

Een praktische energie om te werken aan de projecten die voor je liggen, om meters te maken maar ook vooral om nieuwe strategieën te plannen. Plannen is een van de talenten van Maagd en door haar oog voor detail werk je gemakkelijk het plan uit.

Ook interessant: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

De dagen met maan in Maagd zijn vaak vooral mentaal vermoeiend door alle prikkels die op je af komen. Laat het vooral bezinken, besteed ook tijd aan gezelligheid, want dat schiet er makkelijk bij in.

Woensdag 9 december

Maan naar Weegschaal

Waar de maan in Maagd ons stimuleerde om vooral orde en duidelijkheid te scheppen, helpt de transitie van maan naar Weegschaal juist om mentaal de zaken weer op orde te scheppen. We worden makkelijk meegenomen in de sleur van het dagelijks leven en raken daarbij onze eigen waarden kwijt.

De maan in Weegschaal maakt ons weer bewust van de balans die we moeten herpakken en laat ons zien dat het leven om meer draait dan alleen werken; namelijk gezelligheid!

Ook lezen: Maandhoroscoop: de zon verschuift naar Boogschutter en dit betekent het

Geniet vooral van de mensen die je om je heen hebt en haal de banden aan met mensen die je uit het oog bent verloren. Fijne dagen om even op te laden en weer bij te kletsen dus!

Vrijdag 11 & zaterdag 12 december

Maan naar Schorpioen

Na het werken aan onze eigen waarden en grenzen, gaan we ons meer terug trekken nu de maan verhuist naar Schorpioen. Als sterrenbeeld is het juist Schorpioen waar we het meest van leren. Schorpioen dwingt ons om na te denken, te analyseren en na te gaan waar de focus nou echt op ligt.

We zijn gewend om vast te houden aan patronen, maar juist die patronen zijn zo verraderlijk omdat je niet meer gaat nadenken. Hierdoor zijn wij geneigd om zelf het obstakel te worden die ons tegenhoudt.  Tijd om dus te gaan graven en letterlijk inner work te gaan doen om na te gaan waar de pijn nou echt ligt. Wat ben je aan het vermijden?

Zondag 13 december

Maan naar Boogschutter

Een dag voor de nieuwe maan worden de eerste voorbereidingen getroffen voor het hoogtepunt! Alhoewel de nieuwe maan een fase is die ons juist een energie boost geeft met nieuwe inzichten, is het juist de dag voor de nieuwe maan die zwaar en ellendig kan gaan voelen.

Lees ook: Wanneer is het volle maan en wat is de invloed ervan?

Alle maanenergie is weg en dus ook onze emotionele energie. Maar omdat de maan vandaag in Boogschutter staat, worden we nog enigszins gespaard. Boogschutter is namelijk een teken dat juist optimisme en energie brengt. Energie om aan de slag te gaan, iets nieuws te ontdekken of om ideeën uit te werken. Vergeet naast het ontdekken ook niet om even bij jezelf in te checken; hoe voel jij je nu echt?

De nieuwe week starten we direct goed met de nieuwe maan. Een krachtig moment om nou eindelijk de beslissingen te maken voor de toekomst, de plannen uit te stippelen en jezelf kracht bij te zetten!

More astro vibes 

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 7 t/m 13 december 2020
Sluiten