Maannomade
Maannomade Spirituality 6 sep 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 6 t/m 12 september: dit zeggen de sterren

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 6 & dinsdag 7 september

Nieuwe maan in Maagd

De nieuwe maan is er! Als start van een nieuw begin is het de nieuwe maan die ons energie geeft om met een nieuw thema aan de slag te gaan. Maagd is een praktisch sterrenbeeld en is een echte go getter. Tijd om dus je handen te laten wapperen, je verantwoordelijkheden onder ogen te komen en jezelf een goede schop onder de kont te geven.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Een goede tijd om dus eindelijk die nieuwe onderneming te starten of in het diepe te springen door te gaan solliciteren. Alles is mogelijk, zolang je zelf maar het werk verzet.

Woensdag 8  & donderdag 9 september

Maan naar Weegschaal

Na de extra dosis energie die we hebben gekregen van de nieuwe maan, staan we klaar om aan de slag te gaan met de inzichten die we hebben gekregen. Nu de maan verhuist naar sociale Weegschaal is dit het perfecte moment om te kijken welke relaties je verder kunnen helpen. Elke connectie kan een stap dichterbij je doel zijn, schakel dus mensen in en kijk eens of je samen verder kunt komen.

Vrijdag 10 & zaterdag 11 september

Venus + Maan naar Schorpioen

Een dubbele transitie vol Schorpioenenenergie. Schorpioen klinkt als een pittig sterrenbeeld maar is dat weer alles behalve. Tenzij je hem te veel prikt, dan zal een Schorpioen natuurlijk altijd steken… De transitie van maan naar Schorpioen zorgt ervoor dat je de komende dagen extra behoefte hebt om jezelf terug te trekken om alles op een rij te zetten.

Alle indrukken moeten verwerkt worden en dat gaat het beste als je meer op jezelf bent. Luister daarnaast extra naar je intuïtie, want Schorpioen zal je gut feeling versterken en je de goede kant op leiden als je het even niet meer weet…

Dé niet-zweverige maandhoroscoop: zon verhuist naar de georganiseerde Maagd

Naast de maan verhuist ook liefdesplaneet Venus naar Schorpioen waarbij we de versterkte intuïtie van Schorpioen gebruiken om onze relaties te versterken of juist eindelijk af te sluiten. Schorpioen is niet bang om de rauwe waarheid onder ogen te komen, dus als je huidige relatie niet goed loopt zal het dankzij Schorpioen zijn dat je de kracht hebt om de problemen bespreekbaar te maken.

Voor alle relaties die best lekker gaan, is het juist tijdens de invloed van Venus in Schorpioen dat je liefdesleven ook een boost krijgt door je verhoogde zelfvertrouwen. Tijd om te connectie te voelen, extra te flirten en de spicy kant van Schorpioen eens goed te gebruiken.

Zondag 12 september

Maan naar Boogschutter

Na flink wat Schorpioenenenergie gaan we de optimisme van Boogschutter gebruiken om oude vuren opnieuw aan te wakkeren. Dit vurige sterrenbeeld zorgt voor extra energie om nieuwe avonturen aan te gaan, bedenk daarom eens welke hobby je graag wilt oppakken of boek een spontaan stedentripje in Nederland! Geen tijd om stil te zitten, want dan zou je best eens onrustig en geïrriteerd kunnen worden…

Luistertip!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 6 t/m 12 september: dit zeggen de sterren
Sluiten