Maannomade
Maannomade Spirituality 6 jun 2022

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 6 t/m 12 juni 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 6 & dinsdag 7 juni

Maan naar Maagd

Er staat ons een nieuwe week te wachten. Een die ons volgens de astrologie ook nog eens een goede kickstart geeft voor werk, aangezien de maan van maandag tot woensdag in Maagd verblijft.

De maan heeft invloed op onze behoeften en emoties en wanneer ze in Maagd verblijft, hebben we een sterke behoefte om meer grip op ons leven te krijgen door to-do lijstjes af te werken. We voelen een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ga dus aan de slag vandaag met de taken die je voelt liggen en maak jezelf niet te druk als het even niet lukt.

Woensdag 8 & donderdag 9 juni

Maan naar Weegschaal

Na een paar dagen waar we meer stress en druk voelden, komen we nu in relaxter vaarwater als de maan naar Weegschaal verhuist. In Weegschaal hebben we behoefte aan het voelen van connectie, waardoor we meer openstaan voor de mensen om ons heen. Een fijne tijd om nieuwe collega’s bijvoorbeeld te leren kennen.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van mei: de zon staat in Tweelingen

Vrijdag 10 & zaterdag 11 juni

Maan naar Schorpioen

De Schorpioenenmaan die we de komende dagen ervaren is er een die ons kan laten verrassen. Schorpioen is een sterrenbeeld die ons nieuwe inzichten geeft door bewust aandacht te geven aan de problemen die we ervaren. Dit kan je als lastig ervaren als je problemen liever vermijdt, maar zie het vooral als een leermoment dat niet alles ontlopen kan worden.

Ja, Mercury Retrograde kan je slaap beïnvloeden. En wel zó

Een goede manier om er mee om te gaan is om voldoende rustmomenten te pakken om open te staan en bijvoorbeeld gedachten op te schrijven die binnen komen.

Zondag 12 juni

Maan naar Boogschutter

Als afsluiting van het weekend verhuist de maan naar Boogschutter, waardoor we meer vuur in ons leven krijgen. Als de maan in Boogschutter staat ervaren we duidelijkere grenzen die we makkelijker kunnen communiceren. Erg fijn als je normaal gesproken moeite hebt met nee zeggen alhoewel dit voor anderen wel weerstand kan bieden.

Gelukkig weet de invloed van pittige Boogschutter wel hoe je met deze lastige situaties om moet gaan, want hij is zeker niet op zijn mondje gevallen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 6 t/m 12 juni 2022
Sluiten