Maannomade
Maannomade Spirituality 6 jul 2020

De niet-zweverige weekhoroscoop van 6 t/m 12 juli: dit kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 6 juli  & dinsdag 7 juli

Maan naar Waterman

Zeg maar hallo tegen nieuwe technologieën! Wanneer de maan in Waterman staat, stellen we ons meer open voor nieuwe mogelijkheden of invalshoeken. Waterman maakt ons nieuwsgierig en helpt ons om open te staan voor veranderingen. In plaats van te letten op de kleine details zien we nu het brede plaatje en hebben we een duidelijke visie.

Werk daarom de komende dagen aan een doel en kijk hoe je zoveel mogelijk kan werken met nieuwe methodes door jezelf goed in te lezen. Een fijne energie om wat verandering in je dagelijkse sleur aan te brengen, een nieuwe playlist op te zetten of een duurzaam technisch snufje te kopen. Dit is ook een fijne energie om samen te werken.

Woensdag 8 juli t/m vrijdag 10 juli

Maan naar Vissen

Ah, tijd om je emoties te omarmen… De effect van de maan op onze emoties wordt versterkt wanneer de maan naar Vissen verhuisd. Vissen is een echt waterteken met een sterke intuïtie. Niet alleen is ze bewust van de emoties, ze voelt die ook in haar lijf.

Ga daarom bij jezelf na waar jij emoties in je lichaam voelt. En hoe kan je alle emoties onderscheiden? Door bewust te raken van de uitwerking op je lichaam, kan je eerder bewust raken van de emoties die onder het oppervlak spelen.

Ook lezen: Dit is waarom je je niet herkent in je sterrenbeeld

Hoe dan ook, is het een goed idee om je agenda rustiger in te plannen en met de flow mee te gaan. Besteed niet alleen aandacht aan de emoties die je zelf voelt, maar ook de emoties die je oppikt bij de mensen om je heen. Een open gesprek kan naar nieuwe vriendschappen leiden.

Zaterdag 11 juli

Maan naar Ram

Tijd voor meer energie, want met de maan die verhuist naar een vurig sterrenbeeld is dit niet het weekend om thuis te blijven zitten… Waar Vissen ons emotioneel rustiger maakt, zal Ram ons juist onrustiger maken. Het gevoel van op hete kolen zitten, zal niet onbekend zijn.

Ga daarom vooral dit weekend aan de slag, plan doe dingen in om energie kwijt te raken en zorg voor voldoende prikkels. Letterlijk je hoofd bezig houden, want anders kan de onrust best eens gaan omslaan in irritaties die je naar anderen gaat uiten.

Zondag 12 juli

Mercurius direct in Kreeft

Na de retrograde periode van Mercurius waarin je qua communicatie op de proef werd gesteld, kunnen we weer vrij ademen. De retrograde is weer voorbij en Mercurius volgt weer zijn normale pad. Fijn, want dan kan je eindelijk vrij je emoties uiten zonder dat deze verkeerd opgevat worden of niet lekker je mond uit komen. Kreeft is namelijk zorgzaam en emotioneel, waardoor we juist tijdens Mercurius in Kreeft over onze zorgen en emoties willen praten.

Meer astrologie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 6 t/m 12 juli: dit kan je verwachten
Sluiten