Maannomade
Maannomade Spirituality 6 dec 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 6 t/m 12 december 2021

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 6 december

Maan nog in Steenbok

De week start praktisch, maar vol ambitie omdat de maan nog in Steenbok staat. De maan, een planeet met invloed op onze emoties en ons onderbewustzijn, zorgt ervoor dat we in de werkmodus komen. We zijn ons bewuster van de doelen die we voor ogen hebben en hebben genoeg doorzettingsvermogen om keihard te knallen.

Niet alleen fijn om je takenlijst af te strepen, maar ook om mentaal je hoofd leeg te maken. Ondanks dat de nieuwe maan vaak veel energie geeft, is het ook vermoeiend door alle prikkels die je hebt gekregen. Tijd om dus te ontspannen door wat taken weg te nemen.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Dinsdag 7 & woensdag 8 december

Maan naar Waterman

Waar we maandag nog braaf aan het werk waren, zullen we de komende dagen juist behoefte hebben om het roer om te gooien. De transitie van maan naar Waterman zorgt voor nieuwe ideeën en een behoefte jezelf af te zetten van ‘het gebruikelijke’. Nu kan dat natuurlijk theatraal door je baan op te zeggen en de wereld rond te reizen, maar ook door bijvoorbeeld eens je standaard werk-outfit op te spicen of die lippenstift te dragen als dat goed voelt.

Dankzij Waterman heb je meer behoefte aan vrijheid, dus ga vooral eerder naar huis of plan je dag rustiger in. Geen tijd voor deadlines tijdens de maan in Waterman…

Donderdag 9 & vrijdag 10 december

Maan naar Vissen

Tijd om je kwetsbaar op te stellen, of je dat nou wilt of niet. Nu de maan een paar dagen in Vissen verblijft, zullen onze emoties meer gaan opspelen waardoor we het gevoel hebben kwetsbaar te zijn. Daarnaast ben je er niet helemaal bij met je hoofd, dus is het beter om de komende dagen niet teveel van jezelf te vragen.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van december: de zon in Boogschutter

Niet alleen omdat de productiviteit niet zo mee werkt, maar ook om lief voor jezelf te zijn. Self-care is niet alleen maar maskertjes en warme thee, maar is ook niet teveel van jezelf vragen en jezelf niet afstraffen als het niet gaat zoals je het graag wilt.

Zaterdag 11 & zondag 12 december

Maan naar Ram

Na de gevoelige dagen met de maan in Vissen, maken we ons weer klaar voor een nieuwe start nu de maan verhuist naar vurige Ram. In Ram hebben we energie voor 10 om veranderingen aan te brengen en de passie weer te herleven. Pak dus vooral die ene hobby weer op, begin met mindful hardlopen of breng de nacht samen met je geliefde door.

Niet alleen fijn om je hoofd leeg te maken en je hart te voelen pompen, maar ook eventuele irritaties af te laten vloeien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 6 t/m 12 december 2021
Sluiten