Astro time: de níet-zweverige weekhoroscoop van 6 – 12 april

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 6 april

Maan in Maagd

Na het weekend is het altijd weer even wennen op de eerste werkdag. Gebruik daarom de energie van maan in Maagd om niet alleen je bureau of je desktop te ordenen, maar ook je gedachten. Waar wil je heen? Wat moet er nog bereikt worden om daar te komen?

Dinsdag 7 april & woensdag 8 april

Volle maan in Weegschaal

Het moment waar we naar opbouwden, is eindelijk daar. De drukkende energie van de laatste dagen maakt haar hoogtepunt tijdens de volle maan.

Tijd om tijd met elkaar door te brengen. Weegschaal is een echte peace brenger maar ook een allemansvriend. Iemand die goed samengaat met de mensen om hem heen. Een fijne vibe om extra te bonden met je collega’s, ook de collega’s met wie je anders nauwelijks contact hebt of waar het contact stroef verloopt. Het draait allemaal om connectie, hoe klein ook!

Lees ook: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Donderdag 9 april & vrijdag 10 april

Maan in Schorpioen

Na een tijdje met de sterrenbeelden meer afstand van onze emoties te hebben genomen, gaan we die nu met de energie van Schorpioen weer wat sterker ervaren! Schorpioen gaat diep en wanneer de planeet van de emoties naar Schorpioen verhuist betekent ook dat onze emoties dieper gaan!

Doe het vandaag rustiger aan, wees lief voor jezelf maar ook lief voor anderen. Het kan zijn dat je feller uit de hoek komt omdat er veel op je bordje ligt. Weet dat jij niet de enige bent die deze pittige maanenergie voelt…

Zaterdag 11 april & zondag 12 april

Maan in Boogschutter

Tijd om je peilen te richten op je dromen! Letterlijk, want Boogschutter heeft grote doelen maar vindt het daarom soms lastig om na te gaan hoe hij deze doelen kan waarmaken. Maak je daar maar geen zorgen om, de volgende transitie kan veel gaan beteken om juist aan de slag te gaan met deze dromen!

Mercurius in Ram

Mercurius, de planeet met invloed op communicatie en analyses maakt ons met zijn transitie naar Ram een stuk feller! Het wordt makkelijker te schakelen tussen verschillende gedachten maar ook analyses worden scherper. Daarnaast durf je makkelijker risico’s te nemen, zeker als je weet wat het je kan gaan opleveren! Een periode om werk te maken van de ideeën die je in je hoofd hebt zitten, want waarom wachten?

Qua communicatie worden we ook directer, het is makkelijker om je gevoelens uit te spreken maar let wel op, je kan hierdoor ook feller uit de hoek komen. Merk je frustraties op? Tel dan zeker met deze transitie vaker tot 10…

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astro vibes?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Astro time: de níet-zweverige weekhoroscoop van 6 – 12 april
Sluiten