De niet-zweverige weekhoroscoop van 5 t/m 11 oktober: dit zegt de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 5 t/m woensdag 7 oktober

Maan naar Tweelingen

Een frisse start van de week met de transitie van maan naar Tweelingen. De maan, met invloed op onze stemming en onderbewustzijn verhuist naar een luchtig, chatty sterrenbeeld. Geen tijd voor drama, maar wel tijd om bij te kletsen en het leven niet te serieus nemen.

Leef in het moment, laat je leiden door wat goed voelt en zorg vooral voor niet een al te strakke planning. Ga lekker op onderzoek uit, stimuleer je nieuwsgierigheid en kijk welke nieuwe lijntjes je uit kan gooien voor goede ideeën die op komen. Een fijne maan om tot elkaar te komen!

Donderdag 8 & vrijdag 9 oktober

Maan naar Kreeft

Tijd om de geborgenheid op te zoeken. De transitie van maan naar Kreeft brengt ons de behoefte aan rust, stilte en tijd met onze dierbaren. Alhoewel het de afgelopen dagen fijn was om lekker bij te kletsen en vooral geleefd worden, kost het ook vooral veel energie.

Ook interessant: Hoe Mars je meer kan vertellen over jouw passie (ook in bed!)

De transitie van vandaag maakt ons daarom bewust dat we op tijd onze rust moeten pakken en extra tijd moeten besteden aan de dingen die we nodig hebben.

Voel je gevoelens, want de maan zal ze de komende dagen extra sterk laten voelen. Niet alleen in je hoofd, maar ook in je lijf. Een goede oefening om vaker stil te staan bij de emoties die opspelen en hoe je daar gezond mee om kan gaan.

Zaterdag 10 & zondag 11 oktober

Maan naar Leeuw

Tijd om jouw extra side te omarmen. De maan in Leeuw maakt ons krachtig, zelfverzekerd en bewust van de power die in ons schuilt. We willen onszelf laten zien en actief dingen gaan ondernemen. Alhoewel we de dagen in Leeuw vaak wat meer op ons eigen zelf gefocust zijn, hebben we ook meer oog voor de mensen om ons heen.

We willen niet alleen dat we zelf stralen, maar doen ook ons best om anderen te laten stralen. Een goede tijd om complimentjes uit te delen om de good vibes te delen. En natuurlijk om niet de hele dag in je huispak te blijven hangen. Pak vooral lekker een herfst terrasje op veilige afstand of organiseer een quarantine-picknick in huis.

Meer astro vibes 

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 5 t/m 11 oktober: dit zegt de cosmos
Sluiten