Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 5 t/m 11 juli: met nieuwe maan in Kreeft

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 5 juli

Maan nog in Stier

We starten de week op een langzaam tempo! De maan, een planeet die in de astrologie invloed heeft op onze emoties en gevoelens, staat in nuchtere relaxte Stier. Dankzij deze invloed voelen we ons sterk en stabiel, waardoor we extra energie over hebben om van de dag te genieten. Kijk daarom of jij je planning kan verschuiven zodat je nog meer tijd hebt om van het weer of de natuur te genieten.

Dinsdag 6 & woensdag 7 juli

Maan naar Tweelingen

Tijd voor een transitie die we gaan voelen. Nu de maan verhuist naar een flexibel sterrenbeeld gaan we dankzij Tweelingen uit de relax modus. Met de maan in Tweelingen hebben we meer behoefte aan een luisterend oor waarmee we de laatste nieuwtjes kunnen delen.

How to: je eigen ‘moon water’ maken (en waarom je dat wilt doen)

Zoek daarom de komende dagen de gezelligheid op, plan een restaurantbezoekje in om je favoriete plekje te supporten en klets er op los. Goed voor de bonding en om je hoofd even leeg te maken voor de nieuwe maan die vrijdag komt. #newbeginnings!

Donderdag 8 juli

Maan naar Kreeft

Morgen is het zover en is er een nieuwe maan, een fase die niet alleen invloed heeft op de waterstand (eb en vloed), maar ook op hoe wij ons voelen. De dag voor de nieuwe maan kan in het emotionele waterteken Kreeft zwaarder voelen dan normaal,  dus wees extra lief voor jezelf en trakteer jezelf op wat lekkers en ga op tijd naar bed. Een paar extra uurtjes slaap zal je goed doen.

Vrijdag 9 & zaterdag 10 juli

Nieuwe maan in Kreeft

Het hoogtepunt van de week is daar, want de maan staat klaar om een nieuwe start te maken. Tijdens de nieuwe maan is niet alleen de maanenergie (met invloed op onze emoties en gevoelens) het sterkst, maar voelen we ook dat we een nieuwe periode in gaan.

Tuinieren volgens de fases van de maan: hoe doe je dat?

Door de contrasterende energie tussen de sterke gevoelens die opkomen en de frisse start die we maken, voelt het als een onrustige en vermoeiende dag. Bestudeer daarom de emoties die je voelt, want die zullen niet voor niets zo sterk vandaag naar boven komen borrelen.

Het sterrenbeeld Kreeft leert ons namelijk dat de emoties ons mens maken en ons meer kunnen vertellen over de onzekerheden die we hebben.

Zondag 11 juli

Maan naar Leeuw

Na de vermoeiende energie van de nieuwe maan in Kreeft is het even gedaan met de zware emoties die we voelen. Dankzij de transitie van maan naar Leeuw voelen we ons positief en weer vol goede moed. Tijd om dus te stralen, je mooiste kleding uit de kast te halen en jezelf niet te verbergen.

Geen goede dag dus om thuis te blijven, want sterrenbeeld Leeuw laat ons in zien dat we elke dag moeten leven alsof het onze laatste is!

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 5 t/m 11 juli: met nieuwe maan in Kreeft
Sluiten