Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 5 t/m 11 april: dít zeggen de sterren

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 5 & dinsdag 6 april

Maan nog in Waterman

De maan staat nog in Waterman en dat kan ons een stukje recalcitranter maken. Waterman staat namelijk altijd in voor zijn idealen waardoor we ons sneller zullen uitspreken en zullen handelen naar de dingen die wij belangrijk vinden. Met de komst van Mercurius en Zon in Ram wordt dit nog belangrijker, want we gaan leven naar onze passies.

Zit je in een dip, dan is dit de beste periode om te ontdekken wat jij nou echt belangrijk vindt in het leven en hier naar te durven leven. Het leven is te kort om niet jouw eigen pad te bepalen!

3 spirituele yoga-oefeningen voor buiten in de natuur

Woensdag 7 t/m vrijdag 9 april

Maan naar Vissen

Maan naar Vissen zorgt ervoor dat we een stuk meer zullen gaan dromen. Vissen is een water sterrenbeeld met een sterke connectie met droomplaneet Neptunus. Door de waterenergie ervaar jij je emoties en intuïtie niet alleen sterker, maar dankzij Neptunus zal je ook meer gaan dromen. Een goed moment om dus stil te gaan staan bij wat jouw dromen je nou daadwerkelijk vertellen, want er wordt niet voor niets gezegd dat dromen de poort naar het onderbewustzijn is.

Zaterdag 10 & zondag 11 april

Maan naar Ram

Maandag is het nieuwe maan en die voelen we behoorlijk aankomen. De dagen vlak voor de nieuwe maan zijn altijd een stukje zwaarder. De maanenergie en licht nemen af waardoor we sneller in onszelf keren. Dit weekend verhuist ook de maan nog in Ram waardoor we geneigd zijn de vervelende gevoelens te vermijden door te focussen op spontane ideeën.

Maar als het niet lukt, kan Ram ons behoorlijk gefrustreerd maken waardoor we snel onze frustraties naar anderen uiten. Probeer dit weekend daarom vooral om jezelf lekker bezig te houden met sporten, want dat is de perfecte uitlaatklep voor Ram!

Een Ayurvedische slaaptip om spontaan van in slaap te doezelen

Plasticvrij leven? Download onze 'How to be... Plastic Free Guide'

Schrijf je in voor de mailing en ontvang dé gids die je helpt duurzamer te leven

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 5 t/m 11 april: dít zeggen de sterren
Sluiten