Astro-agenda van 4 – 10 mei: dít kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 4 mei

Maan nog in Maagd

Met de maan nog in Maagd worden we gestimuleerd om praktisch aan de slag te gaan. Maagd is productief en verzet graag haar gedachten door haar handen te laten wapperen. Zolang het maar perfect gebeurt, want Maagd maakt ons erg kritisch en perfectionistisch. Besteed vandaag aandacht aan het fijne werk, die details die nog afgerond moeten worden of dat ene stuk dat je zo lastig vindt.

Dinsdag 5 mei & woensdag 6 mei

Maan in Weegschaal

Twee dagen voor volle maan maakt de maan haar transitie naar Weegschaal. Een sterrenbeeld dat geeft om de relaties die jij met anderen hebt en zelfs bereidt is om zichzelf daarvoor weg te cijferen.

Lees ook: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Gebruik daarom de komende dagen om na te gaan hoe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je relaties het beste uit de volle maan kan halen. Welke periode moeten jullie afsluiten?

Donderdag 7 mei & vrijdag 8 mei

Volle maan in Schorpioen

Een volle maan in Schorpioen kan een pittige zijn! Kijk daarom niet op als je de komende dagen niet lekker in je vel zit. Niet alleen omdat de maanenergie extra sterk is door de volle maan, maar ook omdat Schorpioen graag het donkerste deel van jezelf op zoekt. Dat stuk dat we liever wegstoppen om maar niet aan te denken. Want Schorpioen weet dat je niet groeit door alles dat mee zat, maar juist door de dingen die tegenzaten.

Tijdens de volle maan is dit het moment om je verleden achter je te laten. Een tijd om los te laten. En dat kan alleen door juist deze avond extra aandacht aan dat verleden te besteden door alles bijvoorbeeld op te schrijven.

Zaterdag 9 mei & zondag 10 mei

Maan in Boogschutter

Na een pittige volle maan is het tijd om in dromerige sferen te komen. Waar Schorpioen juist duikt in het verleden, zorgt de maan in Boogschutter er juist voor dat we weer over de toekomst gaan dromen.

We worden graag geprikkeld door de dingen die ons optimistisch maken! Een nieuw avontuur, nieuwe kennis die we willen opdoen en vol goede moed het leven in. Durf te dromen, schrijf ze op papier en lees je in over manifesteren…

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astro vibes?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 4 – 10 mei: dít kan je verwachten van de cosmos
Sluiten