Maannomade
Maannomade Spirituality 4 okt 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 4 t/m 10 oktober mét nieuwe maan

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 4 oktober

Maan nog in Maagd

De maan staat nog in Maagd waardoor we productief aan de nieuwe week beginnen. De maan heeft invloed op onze emoties en behoeften en nu ze in Maagd staat, willen we orde en structuur. De praktische en nuchtere kijk van Maagd zorgt ervoor dat jij je beter kan focussen op werk of het afstrepen van je to-do-lijstje.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Maar vergeet vooral jezelf niet, want als de maan in Maagd staat, is het ook goed om te kijken naar jouw gezondheid. Blijf dus in beweging, maar plan ook tijd in om te werken aan je mentale gezondheid, bijvoorbeeld door een fijne meditatie te doen!

Dinsdag 5 oktober

Maan verhuist naar Weegschaal

Vlak voor de nieuwe maan die ons te wachten staat, voelen we de energie al die ons te wachten staat. De nieuwe maan staat voor een emotioneel nieuw begin en in Weegschaal draait het allemaal om het zoeken (en behouden) van de balans. Niet alleen de balans tussen werk-privé, jouw gezondheid en de warme chocolademelk, maar ook de balans tussen relaties.

Begin de dag voor de nieuwe maan alvast met nadenken waar jij kan werken aan een betere balans zodat je morgen helemaal voorbereid bent!

Woensdag 6 oktober

Nieuwe maan in Weegschaal + start astronomische herfst

De nieuwe maan staat voor ons klaar! Je las al een tipje van de sluier, want deze nieuwe maan draait om het vinden van de balans. Elke maand gaan we een nieuwe periode in waarin we de mogelijkheid krijgen om aan ons zelf te werken, en in Weegschaal draait het om bewustwording.

Ook lezen: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Een stukje bewustwording van de uren die je werkt en de mentale aanslag die dat heeft, maar ook: hoe gezond leef jij nou echt? Maak daarom tijdens de nieuwe maan een plan waaraan je wilt werken, want de nieuwe maan zal je zowel een energie boost als motivatie geven om aan de slag te kunnen.

Donderdag 7 & vrijdag 8 oktober

Maan verhuist naar Schorpioen + Venus naar Boogschutter

Na het hoogtepunt van de nieuwe maan om onszelf te verbeteren, gaan we aan de slag nu de maan verhuist naar Schorpioen. Schorpioen is een sterrenbeeld dat ervoor zorgt dat we diep gaan graven, reflecteren en analyseren om het beste uit onszelf te halen.

Perfect om aan de slag te gaan met de intenties die tijdens de nieuwe maan zijn opgekomen, want Schorpioen zal je precies laten zien waarom het eerder nog niet gelukt is. Als echte FBI’er is het Schorpioen die de waarheid onthult…

BEDROCK’s niet-zweverige maandhoroscoop van september 2021

Ook maakt vandaag liefdesplaneet Venus haar transitie naar een avontuurlijk sterrenbeeld. In Boogschutter wordt onze liefde spontaner en avontuurlijker. Een goed moment om nieuwe speeltjes te introduceren, gekke dates in te plannen, datingapps te installeren of om je interieur een boost te geven.

Want Venus heeft niet alleen invloed op de liefde, maar ook hoe we naar kunst kijken. Naast dat het fijn is om de liefde een boost te geven, is het ook een perfect moment om een nieuw kleurtje op de muur te smeren.

Zaterdag 9 & zondag 10 oktober

Maan verhuist naar Boogschutter

Dit weekend draait het om prikkels en avontuur. Nu de maan in vurige Boogschutter staat, leven we vanuit ons hart en laten we ons drijven door een impulsiviteit. Plan je weekend daarom zo leeg mogelijk in en besluit op de dag zelf wat je gaat doen.

Dat het iets actiefs zal worden is zeker, want Boogschutter zorgt ervoor dat je behoefte hebt aan prikkels en nieuwe indrukken. Wat dacht je van het Tropenmuseum te bezoeken om meer te leren over andere culturen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 4 t/m 10 oktober mét nieuwe maan
Sluiten