Maannomade
Maannomade Spirituality 4 jul 2022

Dé niet-zweverige weekhoroscoop 4 t/m 10 juli

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 4 juli

Maan nog in Maagd 

Een nieuwe week staat voor de deur die je lekker productief kan beginnen nu de maan nog in Maagd staat. De maan staat voor onze emoties en behoeftes en nu ze nog een dag in Maagd verblijft, voelen we een extra behoefte aan structuur en orde.

We hebben minder tijd voor emotionele drama waardoor je een stuk productiever bent om je takenlijst af te vinken. Maagd zorgt er wel voor dat je alles nog voor de vakantieperiode af krijgt.  

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 21 juni t/m 20 juli: de zon staat in Kreeft

Dinsdag 5 & donderdag 6 juli

Mars naar Stier (tot 20 augustus) + Mercurius naar Kreeft (tot 19 juli) + Maan naar Weegschaal (t/m donderdag 7 juli) 

Veel energie vandaag, want drie planeten verhuizen naar een ander sterrenbeeld. De fijnste is die van maan naar Weegschaal die daar tot en met donderdag zal verblijven. Na een paar productieve dagen is het weer tijd om de balans op te pakken en extra aandacht te besteden aan relaties, tijd dus om eerder naar huis te gaan om wat leuks te doen met de mensen om je heen.  

Mars, planeet van conflict en passie verblijft tot 20 augustus in Stier waar we meer weerstand zullen gaan bieden tegen de plannen die we eigenlijk hadden. Een tegenstrijdige energie, want waar Mars juist passievol, direct en grensopzoekend is, is Stier juist nuchter, relaxed en een tikkeltje voorzichtig. Hierdoor zal het de komende weken lastiger worden om taken gedaan te krijgen en kan het voelen alsof je vast zit.

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Daarnaast biedt deze transitie nog een uitdaging, namelijk dat het lastiger is om toe te geven tijdens discussies. Door de koppige houding van Stier kan het lastig zijn om toe te geven dat je fout zit, waardoor ruzies een tijdje kunnen door sluimeren. Een goede periode waarin we leren om om te gaan met uitdagingen.  

Naast Mars en de maan, verhuist nog een planeet beginnend met de M naar een ander sterrenbeeld. Mercurius, planeet van communicatie, verhuist naar Kreeft en leert ons onze emoties onder woorden te brengen. We durven onze kwetsbare kant meer naar voren brengen wat voor verdieping in gesprekken zal zorgen.  

Vrijdag 8 & zaterdag 9 juli:

Maan naar Schorpioen 

Er staat je een weekend te wachten waarin je het beste de rust kan opzoeken. De maan verhuist naar Schorpioen waardoor je een sterke behoefte hebt om jezelf terug te trekken en te verdiepen in de problemen die je tegenkomt. Je bent nu extra goed in het verzinnen van oplossingen, dus maak je geen zorgen dat je te lang in de narigheid zal blijven hangen.  

Waarom astrologie geen grote onzin is

Zondag 10 juli

Maan naar Boogschutter 

Als afsluiter van het weekend verhuist de maan naar Boogschutter waardoor je weer tot leven komt. Boogschutter brengt energie met zich mee en zorgt ervoor dat je zin hebt om nieuwe plannen te maken. Kijk daarom vooral hoe je komende week extra spontane momenten kan inplannen zodat jij je ondanks het werk toch wat vrijer voelt.  

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop 4 t/m 10 juli
Sluiten