Maannomade
Maannomade Spirituality 31 mei 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 31 mei t/m 6 juni: tijd voor een metamorfose

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Heb je behoefte aan een nieuwe inrichting? Dit is de perfecte week om je huis een duurzame metamorfose te laten ondergaan, aldus Venus!

Maandag 31 mei

Maan nog in Waterman

We beginnen de week nog met de maan in Waterman. De maan heeft invloed op ons onderbewustzijn en emoties en in Waterman focussen die op samenwerken en vernieuwing. Als luchtteken zet Waterman ons graag aan het denken, dus kijk er niet vanop als je hoofd overuren gaat draaien.

We doen het graag elke dag net wat anders dan de dag daarvoor en als het aan Waterman ligt gaan we ook buiten de bewandelde paden kijken. Bedenk daarom voor jezelf waar jij verandering of vernieuwing in je leven kan aanbrengen.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Dinsdag 1 juni

Maan naar Vissen

Tijd voor emoties! Met de verhuizing van maan naar Vissen wordt ons onderbewustzijn getriggerd om meer open te stellen voor emoties en gevoelens, zeker als we die de afgelopen dagen genegeerd hebben.

Doe het daarom de komende dagen rustiger aan en probeer niet weg te lopen voor emoties, want als Vissen ons iets leert is het wel dat de stroom van gevoelens ons zullen blijven inhalen. Let it be dus!

Woensdag 2 juni

Venus naar Kreeft

Onze lievelingsplaneet Venus, planeet van liefde, schoonheid en kunst, verhuist naar Kreeft waar we ons gaan focussen op de liefde thuis! Kreeft is een sterrenbeeld dat zich moederlijk opstelt en graag voor iedereen zorgt. Samen met Venus betekent het dat we onze aandacht gaan focussen op wat er thuis binnen de familie afspeelt.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van mei 2021: de zon staat in Stier

We hebben meer behoefte aan veiligheid en geborgenheid en alhoewel we de afgelopen maanden al veel thuis zijn, betekent het niet dat we meer bewuste aandacht en liefde hebben. De verhuizing van Venus naar Kreeft voor de komende weken is dus het perfecte moment om bewust stil te staan bij de mensen die dichtbij je staan!

En mocht je nou echt toe zijn aan een nieuw interieur, dan is deze transitie het perfecte moment om de kringloop of Marktplaats af te struinen naar mooie pareltjes om je huis gezelliger te maken, want Venus heeft wel oog voor wat mooi is.

Donderdag 3 t/m zaterdag 5 juni

Maan naar Ram

Na de emoties die we de afgelopen dagen voelden, staat de spicy energie van Ram op ons te wachten. De maan in Ram zorgt ervoor dat we meer behoefte hebben aan prikkels, adrenaline en passie. Een goed moment om dus niet de hele dag saaie dingen te gaan doen, maar juist spontane uitjes te plannen zoals bijvoorbeeld een lunchwandeling.

Volg je hart en probeer de komende dagen beslissingen te maken op basis van je hart, in plaats van je rationele hoofd. Wedden dat het eerst een stuk leuker zal zijn?

Zondag 6 juni

Maan naar Stier

We sluiten het weekend af met de transitie van maan naar Stier. In dit comfortabele teken voelt de maan zich wel thuis en zorgt ervoor dat we een stukje luier worden en meer behoefte hebben om voor onszelf te zorgen. Na al het harde werken hebben we dat weekend zeker wel verdiend, dus plof lekker op de bank of in bad en maak er een fijne avond van.

Luistertip! 🎧

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 31 mei t/m 6 juni: tijd voor een metamorfose
Sluiten