Maannomade
Maannomade Spirituality 30 nov 2020

Astro-agenda van 30 november t/m 6 december: dit kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 30 november

Volle maan + maan eclips in Tweelingen

Een volle maan is natuurlijk al heel bijzonder. Niet alleen straalt ze hoog aan de hemel, maar voelen we de emoties dankzij de volle maan ook in ons stromen. Maar deze volle maan is extra bijzonder want wordt ook nog versterkt door de maaneclips waardoor we extra closure kunnen krijgen.

Must read: Een volle maan ritueel om alles uit de kracht van de maan te halen

De volle maan is het moment om te reflecteren over de afgelopen periode en zorgen dat je deze op een juiste manier af sluit. Letterlijk een hoofdstuk, of nog liever het hele boek dichtklappen! Elk volle maan heeft een thema en deze laat ons nadenken over de manier waarop wij communiceren en onze nieuwsgierigheid achter na jagen.

Boogschutter versus Tweelingen

De volle maan brengt zowel jouw goede kanten naar boven, als de shitty sides waar je echt aan moet werken. Dit hoogtepunt staat in Tweelingen, maar tegenover de maan staat zon in Boogschutter die voor wrijving zorgt. Waarbij Tweelingen staat voor luchtigheid, bonden met anderen en fladderen, staat Boogschutter juist voor serieuze beslissingen maken en niet bang zijn om vijanden te maken.

Ook lezen: Dit is waarom je je niet herkent in je sterrenbeeld

Tijd  om dus na te denken over hoe serieus jij in het leven staat. Maak jij van te voren al serieuze plannen voor de toekomst (Boogschutter) of zie jij wel waar het leven je brengt (Tweelingen)? Connect jij voor de gezelligheid (Tweelingen) of om er bewust wat uit te halen (Boogschutter)? En houd jij iedereen te vriend, ook al mag jij ze eigenlijk niet (Tweelingen) of heb je geen moeite met het bannen van mensen uit jouw leven (Boogschutter)?

Kijk vooral naar nieuwe perspectieven en gebruik de nieuwsgierigheid die je nu voelt om te kijken naar nieuwe wegen om in te slaan. Zoveel wegen leiden naar Rome, maar pas op voor slapeloosheid want al die wegen kunnen je vannacht best eens wakker houden.

Dinsdag 1 december

Mercurius naar Boogschutter

Alsof we nog niet genoeg mentale stimulatie hebben gehad, verhuist vandaag Mercurius ook naar Boogschutter. Mercurius heeft invloed op de manier waarop wij nadenken en communiceren en in Boogschutter zal dit een stuk krachtiger worden.

Vurige Boogschutter zorgt ervoor dat we ons durven te uiten, ongeacht de consequenties of de schenen waar we tegenaan schoppen. Een energie die draait om het bereiken van je doelen, my way or the highway… Weet wel dat je niet altijd gelijk hebt, ook al denk je op dat moment van wel.

Vind je vast ook leuk: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Niet alleen maar een harde energie hoor, want Boogschutter brengt ook optimisme met zich mee. Problemen zijn er vooral om op te lossen en dankzij de open mind van Boogschutter is het makkelijker shiften. En omdat we onze passie achter na jagen, worden we ook een stuk nieuwsgieriger naar de wereld om ons heen.

Leren en informatie opnemen wordt hierdoor een stuk makkelijker, kijk dus vooral eens wat er allemaal mogelijk is buiten jouw werkveld!

Woensdag 2 & donderdag 3december

Maan naar Kreeft

Tijd om thuis te besteden, onder een dekentje met een kop warme chocomel (of deze vegan varianten van chocomel!). De transitie van maan naar Kreeft zorgt ervoor dat we behoefte hebben om de drukte ontlopen en thuis te cocoonen.

Thuis is de plek waar jij je veilig voelt, volledig jezelf kan zijn en waar er voor jou gezorgd wordt. En aan al die punten heb je meer behoefte dankzij Kreeft. Een goede tijd om thuis of bij vrienden je hart te luchten, de stress van de afgelopen dagen te bespreken en vooral om op te laden.

De maanenergie is sterk, dus geef zowel je mind als body voldoende rust.

 Vrijdag 4 t/m zondag 6 december

Maan naar Leeuw

Spanning en vrolijkheid hangt in de lucht. Niet alleen bij de kinderen vanwege Sinterklaasavond, maar ook omdat de maan naar Leeuw verhuist en dat nu eenmaal vrolijkheid met zich mee brengt. Leeuw maakt ons drukker, vol energie en optimistischer.

De feestdagen liggen voor de deur en ondanks corona verheugen we ons er toch op om deze een creatieve invulling te geven. Gebruik de warme energie van Leeuw om na te denken hoe jij op een creatieve, 1,5 meter proof, toch de feestdagen met de lieve mensen om je heen kan doorbrengen. Skypend tijdens het ‘gezamenlijke’  kerstdiner bijvoorbeeld?

More astro vibes 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 30 november t/m 6 december: dit kan je verwachten
Sluiten