Maannomade
Maannomade Spirituality 30 mei 2022

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 30 mei t/m 4 juni: hallo Mercurius retrograde

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 30 & dinsdag 31 mei

Nieuwe maan in Tweelingen

De week begint fris dankzij de nieuwe maan van vandaag. De nieuwe maan is een hoogtepunt die ervoor zorgt dat we emotioneel toe zijn aan een nieuwe start. De nieuwe maan in Tweelingen laat ons inzien dat het tijd is om spontaner in het leven te staan zodat we elke dag als een avontuur gaan inzien.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van mei: de zon staat in Tweelingen

Gelukkig maakt de nieuwe maan ons niet moe, maar geeft ons juist extra energie om er wat moois van te maken. Begin deze nieuwe periode dus goed en plan vandaag al een klein avontuurtje in, zoals het halen van een lekkere matcha of het nemen van een andere fietsroute.

Woensdag 1 & donderdag 2 juni

Maan naar Kreeft

Na de nieuwe maan verhuist de maan in Kreeft waardoor we een stukje emotioneler worden. Het leven voelt wat zwaar aan, net als de angsten die we hebben. Waar de nieuwe maan ons juist spontaniteit zou moeten brengen, voelen we ons nu geleefd door het verleden en innerlijke angsten. Niet erg, want het is belangrijk om ook hier aandacht aan te geven.

Retrogrades, wat zijn het eigenlijk? Een astroloog legt uit (plus survivaltips)

Wees dus lief voor jezelf, bestel bijvoorbeeld eten of laat je verwennen door mensen die dichtbij je staan.

Vrijdag 3 t/m zondag 5 juni

Mercurius direct in Stier + Maan naar Leeuw

Na de afgelopen weken de Mercurius retrograde sterk te hebben gevoeld, zal het vanaf vandaag beter gaan. Mercurius retrograde had invloed op onze manier van communicatie en analyseren waar we tijdens deze fase meer moeite mee hadden.

Vanaf nu is retrograde voorbij en zullen we langzaam verbetering merken in het verwerken van denkprocessen, maar ook dat we weer beter kunnen sparen omdat Mercurius in Stier staat. Stier maakt ons de komende tijd nuchterder en helpt ons om gedachten beter te kunnen scheiden van emoties.

Mercurius retrograde: hoe overleef je de komende weken (en wat is het precies)?

Dat we worden verlicht komend weekend is duidelijk want ook de maan staat het hele weekend in Leeuw en die maakt er een feestje van. Leeuw brengt optimisme, gezelligheid en een spontane energie die ervoor zorgt dat je behoefte hebt om gezien te worden.

Goed idee dus om drankjes met vrienden te doen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 30 mei t/m 4 juni: hallo Mercurius retrograde
Sluiten