Maannomade
Maannomade Spirituality 30 mrt 2020

De astro-agenda van 30 maart – 5 april: dít kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 30 maart & dinsdag 31 maart

Maan in Tweelingen

De flexibele energie van Tweelingen kan fijn zijn om je te focussen op meerdere taken, maar kan je ook veel onrust geven. Aan de ene kant wil je het een, maar het ander blijft wel erg interessant. Geen goede tijd om keuzes te maken, wel om nieuwe mogelijkheden te exploreren en te blijven leren.

Mars in Waterman

Vurige Mars schuift vandaag voor een paar weken naar Waterman, een echte nadenker! Waterman is geen Waterelement, maar een Luchtelement. Sterrenbeelden met een luchtelement hebben een grote invloed op onze emoties en de manier waarop we nadenken.

Vind je vast ook leuk: De zon staat de komende weken in Ram: dít kan je verwachten

Waterman doet dat met zijn brainstorm-capaciteiten. Out of the box denken en juist kijken naar manieren om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Een fijne tegenhanger voor vurige Mars. Waterman helpt de pittige energie van Mars juist in te dimmen, maar door juist eerst na te denken en te denken aan anderen.

We gaan onze passies nu niet alleen achterna, maar juist samen met gelijkgestemden die ons naar een nieuw niveau helpen.

Woensdag 1 april & donderdag 2 april

Maan in Kreeft

Waar we tijdens maan in Stier opzoek waren naar stabiliteit, zoeken we met maan in Kreeft de emotionele stabiliteit die ons thuisfront geeft. Thuis, je familie, partner of gezin zijn de basis van onze emotionele roots. Zorg ervoor dat je deze niet vergeet en voldoende aandacht geeft!

Vrijdag 3 april en zaterdag 4 april

Maan in Leeuw

Dit wordt een lekker weekend! Met de energie van Leeuw voel je je top, krijgt je zelfvertrouwen een boost en wil je graag gezien worden. Lang leve videobellen, en geniet van deze energie! Zet jezelf in de belangstelling, drink een (non-alcoholisch) drankje met je partner of huisgenoten (of anders virtueel met je vrienden!) en maak vooral veel grapjes. De Leeuwenergie geeft namelijk ook een boost aan de grapjes die je maakt!

Must read: TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Venus in Tweelingen

Waarbij de vorige transitie van Venus naar Stier ons juist liet genieten van datgene dat we al hebben, zorgt de transitie naar Tweelingen juist ervoor dat we gaan rondkijken. En nee, geen cheat, maar wel genieten van onschuldige flirts met die ene knappe gozer of vrouw.

Juist de variëteit en de spanningen opzoeken kan je huidige relatie een boost geven. Niet alleen de manier waarop we met liefde en relaties omgaan is anders, maar ook de manier waarop wij erover praten. Met Venus laten we zware relatieonderwerpen juist achter ons, maar focussen ons op het nieuwe connecten en minder emotioneel afhankelijk te worden. Keep it light!

Zondag 5 april

Maan in Maagd

De energie van maan in Maagd staat vaak bekend als sober en vooral de behoefte om te ordenen. Marie Kondo all over zeg maar. Maar door deze energie raak je ook meer vervreemd van je eigen emoties, want daar heeft Maagd juist echt geen tijd voor. Besteed daarom in plaats van aandacht aan de zaken, ook juist aandacht aan de processen die zich van binnen afspelen.

Meer astrologie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De astro-agenda van 30 maart – 5 april: dít kan je verwachten van de cosmos
Sluiten