Maannomade
Maannomade Spirituality 30 aug 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 30 augustus t/m 5 september

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 30 & dinsdag 31 augustus

Maan nog in Tweelingen

Een week die we starten met de maan nog in Tweelingen is een maandag vol gezelligheid! De maan heeft invloed op onze emoties en behoeftes en wanner zij in nieuwsgierige Tweelingen staat hebben we extra behoefte aan afleiding, prikkels en gezelligheid.

Tijd om dus te socializen, nieuwe vrienden te maken tijdens de laatste zomerdagen of om nieuwe boeken te lezen of de laatste Bedrock podcasts te luisteren.

Woensdag 1 & donderdag 2 september

Maan naar Kreeft

Na te hebben genoten tijdens de gezellige dagen met de maan in Tweelingen, zullen we de komende dagen meer behoefte hebben aan terugtrekken. De maan in Kreeft brengt emoties omhoog waardoor we merken meer rust nodig te hebben.

Laat jezelf de komende dagen extra verzorgen, bestel vegan Thuisbezorgd als je echt geen zin hebt om te koken en zorg voor goed gezelschap. Wedden dat je snel weer energie voor 10 hebt als je een avond rustig aan doet?

Dé niet-zweverige maandhoroscoop: zon verhuist naar de georganiseerde Maagd

Vrijdag 3 september

Maan naar Leeuw

Nu we weer helemaal opgeladen zijn dankzij de rust van Maagd, is het tijd om te knallen. Dankzij het sterrenbeeld Leeuw hebben we extra behoefte aan aandacht, rust en prikkels. Geen goede dagen om stil op de bank thuis te zetten, maar zet de bloemetjes lekker buiten voordat de zomer over is.

Bijvoorbeeld met een spontane BBQ of een snelle skinny dipping in het park als je snel genoeg bent… Dankzij Leeuw leren we te leven en de grenzen op te zoeken, want het leven is te kort om niet elke dag te genieten!

Zondag 5 september

Maan naar Maagd

Vlak voor de volle maan die ons morgen te wachten staat, krijgen we al een voorproefje van het hoogtepunt. Vlak voor de nieuwe maan kunnen lastige gevoelens naar boven komen en laat ons zien waar de balans. Een goed moment om eens naar jezelf te kijken, want wanneer we op ons kwetsbaarst zijn, kunnen we het beste reflecteren…  Waar mis jij de balans?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 30 augustus t/m 5 september
Sluiten