Maannomade
Maannomade Spirituality 3 aug 2020

De niet-zweverige weekhoroscoop van 3 t/m 9 aug: dit heeft de cosmos voor je in petto

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 3 augustus

Volle maan in Waterman

Ah een volle maan! De energie waar je echt even voor moet gaan zitten, want volle manen zijn niet te missen. Niet alleen omdat de maan nu zo helder aan de hemel schijnt, maar vooral door de berg rusteloze energie die op ons wordt afgevuurd.

En of je nou spiritueel bent of niet, we voelen allemaal de prikkels van de volle maan. Zeker met een volle maan in Waterman worden onze hersenen flink aan het werk gezet.

Waterman is echt een mentale stimulus. Altijd zoekende naar nieuwe methodes, nieuwe wegen om in te slaan en vooral toekomstgericht. Daarnaast ook erg goed in samenwerken, vooral als het gaat om de wereld een stukje mooier te maken.

Wanneer de volle maan in Waterman staat, is het vooral goed om hierover na te denken. Volle maan staat voor afsluiting en afronding en door de mentale vibe van Waterman ligt piekeren helaas wel op de loer.

Focus je op afsluiten van alle oude paden die je hebt bewandeld maar die doodlopend waren. En focus vooral op jouw eigen kracht om jouw pad te bewandelen. Om net als Waterman schijt te hebben aan de meningen van anderen, want die zullen er altijd zijn, en vooral jouw eigen keuzes te maken.

Omdat Waterman erg sociaal is, is dit een mooie volle maan om niet alleen bij stil te staan, maar vooral samen.

Ook interessant: Leef mee met de verschillende fases van de maan (zo doe je dat)

Dinsdag 4 augustus

Mercurius naar Leeuw

Communicatieplaneet Mercurius verhuist naar aanwezige Leeuw. Dat betekent vooral heel veel communicatie en mentale stimulatie. Leeuw brengt het vuur in Mercurius naar boven en geeft ons zelfvertrouwen om ons uit te durven uit te spreken.

Een stukje meer confidence, maar vooral wat extra aandacht die we naar ons toe weten te trekken. Daarnaast is dit ook een periode waarin je grappen net wat grappiger zijn en je nog meer de connectie kan opzoeken met Leeuw.

Want Leeuw is goed in mensen verbinden. Mentaal kan je wel all over the place zijn, waardoor concentreren tijdens de periode van Mercurius in Leeuw lastig kan zijn. Helaas is orde en structuur niet echt de sterkste kant van Leeuw.

Woensdag 5 augustus

Maan naar Vissen

Tijd voor gevoeligheid en rustig aan doen. Alhoewel zo middenin de week niet het lekkerste moment is om tijd voor jezelf in te plannen, is het zeker wel een goed idee.

De volle maan is net af, waardoor we een afnemende energie voelen. Draining dus. En dat zorgt niet alleen voor minder maanlicht, maar ook voor minder energie.

Daarnaast versterkt Vissen onze intuïtie en emoties waardoor de wereld deze dagen zwaar kan voelen. Luister op tijd naar je lichaam, neem een fijn bad of warme douche (of als het nog lekker weer is, neem eens ‘s avonds een duik in de zee!) en durf de boel de boel te laten. Vanaf vrijdag ben je weer in staat om te knallen!

Vrijdag 7 augustus

Maan naar Ram + Venus naar Kreeft

Na de tijd die we voor ons zelf hebben genomen – of eigenlijk hadden moeten nemen – komen we dankzij maan in Ram weer in een sterke energie terecht.

Over het algemeen gaan we lekker op Ram, want die brengt extra vuur en dus extra energie en motivatie om aan de slag te gaan. Niet alleen om de achterstand van de laatste dagen in te halen, maar ook om sporten weer op te pakken.

Vooral actieve sporten gaat Ram goed. En onder actieve sporten verstaat Ram ook zeker sporten tussen de lakens… Ram geeft niet alleen extra energie, maar ook extra passie. Lekker!

Ook interessant: Dit is waarom je je niet herkent in je sterrenbeeld

Venus in Kreeft

Liefdesplaneet Venus naar zorgzame Kreeft

Een extra versterking van de liefde voor elkaar, mits je het goed aanpakt! Want Kreeft versterkt niet alleen de liefde, maar ook de zorgen en onzekerheden die daarbij kunnen komen. En als mensen je eenmaal dierbaar zijn, dan kan ook de angst opspelen om dit moois te verliezen.

Maar deze verstikkende angst is niet alleen slecht voor je eigen gemoedstoestand, het kan ook verstikkend werken voor jouw omgeving. Loslaten dus. Focus je vooral op de fijne energie die je van dierbaren krijgt, besteed extra aandacht aan elkaar (zonder afleiding van je telefoon!) en praat over de emoties die je voelt.

Meer astrologie?

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 3 t/m 9 aug: dit heeft de cosmos voor je in petto
Sluiten