Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 3 t/m 9 mei: tijd voor spontaniteit!

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Het is tijd voor spontaniteit de komende week met twee transities die niet alleen zorgen voor gezellige gesprekken, maar ook voor spontane dates.

Maandag 3 mei

Maan nog in Waterman

Een frisse optimistische start met de maan in Waterman. De maan met invloed op ons onderbewustzijn en emoties zorgt er in Waterman voor dat we goed in ons vel zitten. We hebben zin om sociale connecties aan te gaan en te kijken welke samenwerkingen ons verder kunnen helpen.

Een goede energie voor de maandag om te kijken hoe je samen verder kan komen. Lastige meetings zullen ook een stukje makkelijker verlopen omdat Waterman ons meer open minded maakt voor nieuwe oplossingen. Zeker als die buiten je comfort zone liggen, kan Waterman jouw nieuwsgierigheid gaan triggeren.

Dinsdag 4 mei

Mercurius naar Tweelingen

Een transitie die de kletskous in ons naar voren zal gaan brengen! Communicatieplaneet Mercurius gaat lekker op de sociale en flexibele energie die Tweelingen met zich meebrengt. Hierdoor zal het makkelijker worden om connecties met anderen te maken (perfect voor de introverten!) en hebben we behoefte om ons te omringen met anderen.

Daarnaast zorgt de flexibiliteit ervoor dat we snel kunnen schakelen tussen processen en dit zelfs nodig hebben. Tweelingen wil graag geprikkeld worden en gaat daarom het beste op enige chaos waarin veel schakelen nodig is. Geen goede tijd om dus langdurig te werken aan saaie klussen, maar wel om in te duiken op nieuwe vakgebieden of kleine lastige taken aan te pakken.

Woensdag 5 & donderdag 6mei

Maan naar Vissen

Dankzij Vissen zal de maan ons de komende dagen bewust maken van de rust die we nodig hebben. Vissen is een water sterrenbeeld waardoor we onze emoties sterker voelen en meer empathie voelen voor de mensen om ons heen. We zullen hierdoor sneller inzien waar we een handje moeten helpen om anderen te kunnen ondersteunen, maar vergeet hierbij vooral jezelf niet!

Met de maan in Vissen zijn we snel geneigd om onszelf te vergeten, maar dit is juist de perfecte periode om jezelf de mentale rust te geven die je nodig hebt. Zo midden in de week zal dat niet makkelijk zijn, maar kijk vooral waar je een uurtje eerder naar huis kan of door je agenda leger in te plannen dan gebruikelijk.

Vrijdag 7 & zaterdag 8 mei

Maan naar Ram

Na de rust en emoties die we voelden dankzij maan in Vissen, gaan we vlak voor het weekend nog even knallen met de transitie van Maan naar Ram. In Ram barsten we weer van de energie en hebben behoefte aan prikkels en eigenlijk ook een stukje adrenaline.

Kijk daarom hoe jij dit weekend uit je veilige bubbel kan treden en bedenk spontane uitjes. Ga bijvoorbeeld eens door de bossen mountainbiken of ga eens nachtelijk zwemmen in het meer in de buurt.

Zondag 9 mei

Maan naar Stier + Venus naar Tweelingen

Vandaag verhuist liefdesplaneet Venus naar een ander sterrenbeeld! In Tweelingen zorgt Venus ervoor dat we de komende weken frisse en spontane energie hebben op het gebied van liefde. Waar we de afgelopen weken dankzij Stier behoorlijk down to earth waren, kan deze transitie naar Tweelingen ook voor iets meer drama zorgen…

Met Venus in Tweelingen worden we nieuwsgieriger en spontaner en met de opening van de terrasjes de beste tijd om te gaan daten. Voor de vaste relaties een goede tijd om de relatie op te frissen en speels te houden, voor de singles de beste tijd om te gaan daten! Maar verwacht niet direct vastigheid, want Tweelingen houdt juist van de vrijheid die ze nu heeft.

Naast Venus verhuist ook de maan naar een ander sterrenbeeld. De transitie naar Stier zorgt ervoor dat we ons thuis voelen in de natuur en hier lekker kunnen opladen. Ga daarom door op de spontane energie van Ram en plan wandelingen in, ga lekker op je balkon de bloemen buiten zetten of organiseer een picknick met lekker eten.

Zeker dat laatste is Stier dol op, dus perfect om je favoriete kookboeken af te gaan voor nieuwe recepten om uit te proberen.

Luistertip! 🎧

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 3 t/m 9 mei: tijd voor spontaniteit!
Sluiten