Maannomade
Maannomade Spirituality 3 feb 2020

Astrologie-agenda van 3 tot 9 februari: dé niet-zweverige weekhoroscoop

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 3 februari

Maan nog in Stier

Met de maan in Stier wordt het een rustige maar productieve start van de week. Slow and steady energie om te werken aan projecten op lange termijn, zeker met de lange adem en koppigheid van Stier.

Daarnaast niet te hard van stapel lopen, want Stier geniet juist van het genieten van de spaarzame momenten. Het leven is al druk zat…

Mercurius in Vissen

Communicatieplaneet Mercurius maakt haar entree naar gevoelige Vissen en dat betekent praten over emoties! Niet een gemakkelijk onderwerp, maar door de versterkte emoties van de Vissen ontkomen we er niet aan.

Must read: TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Geen harde onderwerpen gelukkig, dankzij de soft touch van Vissen. Tijd om naar elkaar te luisteren en ons open te stellen voor elkaar. Daarnaast is het belangrijk je niet te veel te laten verliezen in je emoties, want logisch nadenken en analyseren zullen door de energie van Vissen onderdrukt worden.

Daarnaast een goede tijd om bij jezelf na te gaan hoe jij je dromen kan waarmaken. Naast communicatieplaneet is Mercurius ook de planeet van onze gedachten. In dromerig en creatief Vissen worden we aan het werk gezet om na te denken hoe we onze dromen kunnen najagen. Wacht niet te lang om met deze energie aan de slag te gaan, op 16 februari gaat Mercurius in retrograde en dat zal de energie niet ten goede doen…

Dinsdag 4 februari & woensdag 5 februari

Maan in Tweelingen

Tweelingen is all over the place en stil staan is geen optie. Perfect voor multitasken van kleine taken, niet te groot want je concentratie is niet in optimale vorm. Lukt het niet om taken echt af te krijgen?

Socializen en netwerken is met Tweelingen altijd een goed idee. De nieuwsgierige vibe zorgen ervoor dat je met iedereen een gesprek kan aanknopen, zolang deze maar niet te serieus is.

Donderdag 6 februari

Maan in Kreeft

De laatste dagen van de week zijn met de energie van maan in Kreeft perfect om tijd thuis te besteden, met mensen die je dierbaar zijn. Geen VrijMiBo maar juist etentjes thuis met de lieve mensen om je heen die je dierbaar zijn.

Vind je vast ook leuk: Wetenschapper én astrologe: een interview met Bedrock’s astrologe Maannomade

De emotionele maanenergie wordt versterkt, waardoor we deze ook zeker sterker voelen. Plan daarom niet te veel in, je kan nog weleens moody de hoek uitkomen wanneer het te veel wordt.

Vrijdag 7 februari

Venus in Ram

Wanneer liefdesplaneet Venus naar vurige Ram verhuist, is het tijd om riscico’s te nemen. Spontane acties en directheid is wat we verwachten en daar streven we ook naar. Ben je single? Dan is dit het moment om de jacht te openen. Met Venus in Ram wordt jouw jachtvuur aangedreven en durf je net wat meer risico te nemen.

Je bent feller en weet precies wat je wilt. Ook voor relaties kan dit een opwindende tijd zijn, omdat jij nu zeker de touwtjes in handen durft te nemen. Na easy Vissen waarbij gefocust werd op elkaar, ligt nu de focus op jou! We willen satisfaction! Praat met je partner over wat jij graag wilt en laat het desnoods zien. Wellicht een tikkeltje egoïstisch, maar wel goed voor de zelfliefde!

Zaterdag 8 februari

Maan in Leeuw

Een weekend met de maan in Leeuw is een perfect weekend om te stralen. Leeuw boost je ego, niet alleen met zijn warme en vrolijke energie, maar ook door zijn durf. We durven ons licht te laten schijnen en willen graag gezien worden. Duik een cafe in, doe karaoke of organiseer een feestje thuis. Pas wel op voor drama, want je bent wel iets sneller op je tenen getrapt dan normaal.

Zondag 9 februari

Volle maan in Leeuw

Leeuw voelt zich zeker thuis in de schijnwerpers van de volle maan! Deze zoektocht naar de schijnwerpers wordt ook het thema voor ons! In de schijnwerpers staan is eng. Iedereen kijkt naar je, heeft aandacht voor je en alles wordt onder een vergrootglas gelegd.

Een stap naar voren doen, vereist een flinke portie kracht en dat is niet altijd de easy weg. Maar wel ontzettend belangrijk om buiten je comfortzone te kijken, want er is nog zoveel meer mogelijk als je maar de stappen zet. En weet dat ook Leeuw onzeker is in de spotlights.

De grote kans op kritiek is natuurlijk eng, maar wel de enige stap om te kunnen groeien. Ga bij jezelf na hoe jij jezelf in de spotlight kan zetten. Hoe kan jij een kleine stap buiten je comfortzone maken? En heb je de afgelopen tijd jezelf ingehouden omdat je bang was voor kritiek? Of twijfels had over je eigen kunnen?

Reflecteer en leer dat zelf sabotage een risico is dat snel op de loer is en je tegenhoudt om echt stappen te zetten.

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astrologie-agenda van 3 tot 9 februari: dé niet-zweverige weekhoroscoop
Sluiten