Maannomade
Maannomade Spirituality 29 nov 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 29 november t/m 5 december

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 29 & dinsdag 30 november

Maan naar Weegschaal

We starten de week met de maan in Weegschaal, een sociaal sterrenbeeld waar de planeet van emoties en onderbewustzijn zich wel lekker in voelt. Juist in dit sterrenbeeld ervaren we de rust als we met anderen zijn, vooral als het mensen zijn die ons goed laten voelen.

Onze sociale skills zijn vandaag top, maar het nemen van zware beslissingen is vandaag geen goed idee want je zal meer last hebben van keuzestress. Heb je nog niks te doen tijdens koffietijd, ga dan vooral een Chai Latte pakken met die leuke collega bij een koffietentje dichtbij. Een frisse neus en goed gezelschap zijn perfect voor deze maanfase.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van december: de zon in Boogschutter

Woensdag 1 & donderdag 2 december  

Maan naar Schorpioen

Een intense transitie vandaag. We beginnen met de verhuizing van maan naar Schorpioen waardoor onze emoties intenser worden door de invloed van dit vurige sterrenbeeld. De intensiteit van Schorpioen kan zich lekker uiten waardoor je je lekker in je vel zit en sterkere passie voelt, maar ook minder als jaloezie of achterdocht de overhand neemt.

Maak er dus vooral een passievolle dagen van door de avond af te sluiten met een lover of met een speeltje om de energie positief te laten vloeien…

Vrijdag 3 december

Maan naar Boogschutter

Na intense dagen met de maan in Schorpioen verhuist de maan alweer naar een nieuw sterrenbeeld. In Boogschutter maken we ons alvast klaar voor de nieuwe maanfase die ons morgen op staat te wachten. Met het optimisme en avontuurlijke van de Boogschutter is dit een fijne start van een nieuwe periode die aanbreekt na de nieuwe maan.

Met de energie die we al voelen van het hoogtepunt die ons morgen te wachten staat en het vurige van Boogschutter zijn dit goede dagen om lekker actief te zijn. Extra lekker dus om nog een rondje te wandelen om de stad in het donker te ontdekken of die Youtube work-out te doen om wat energie kwijt te raken voor het slapen gaan.

Manifesteren met magische maankracht: zo doe je dat

Zaterdag 4 december

Nieuwe maan + zon eclips in Boogschutter

De nieuwe maanfase is aangebroken en nu die samenvalt met een zoneclips gaan we die zeker vieren in dit optimistische sterrenbeeld. Tijdens de zoneclips wordt de zon deels verborgen door de maan die precies tussen zon en aarde in gaat staan. Niet met het oog zichtbaar (niet in Europa) maar zeker voelbaar omdat de nieuwe maan versterkt wordt.

Een extra krachtige start voor een nieuw avontuur dus, dankzij Boogschutter. Het vurige sterrenbeeld laat ons tijdens dit hoogtepunt na denken over hoe wij van het leven genieten en hoe optimaal we gebruik maken van alle kansen. Laten we ons leiden door angsten die spelen of gaan elke dag opnieuw de uitdaging aan om er de beste dag ooit van te maken?

Bedenk daarom hoe jij nog meer uit het korte leven kan halen en hoe je vanuit de passie in je hart elke dag de beste beslissingen kan maken.

Tuinieren volgens de fases van de maan: hoe doe je dat?

Zondag 5 december

Maan naar Steenbok

Waar we zaterdag vanuit ons hart leefden dankzij de nieuwe maan in Boogschutter, is het nu tijdelijk voorbij en worden we een stuk praktischer. De transitie van maan naar Steenbok zorgt ervoor dat we ons bewust worden van de praktische kant die moet gebeuren om nieuwe avonturen aan te gaan.

Dankzij de hoge ambities die we krijgen van Steenbok zien we duidelijk voor ons wat er moet gebeuren en hoe we het voor elkaar kunnen krijgen. Geen saaie energie die ons op de bank houdt, maar aan de slag dus om plannen te maken!

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 29 november t/m 5 december
Sluiten