Maannomade
Maannomade Spirituality 29 mrt 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop. van 29 maart t/m 4 april: zo staan de sterren ervoor

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 29 maart

Maan nog in Weegschaal

De maan staat nog in sterrenbeeld Weegschaal. De maan met invloed op onze emoties en onderbewustzijn laat ons zien dat we behoefte hebben aan balans in ons leven. Geen drukke haastige dagen met veel onrust, maar juist weten voor welke verassingen je kan komen staan.

Dankzij Weegschaal zijn we gelukkig in staat om de balans weer te herstellen. Plan daarom je agenda niet te hectisch in met veel ruimte voor jezelf om weer op aarde te komen. Het leven draait niet alleen om carrière en verantwoordelijkheden.

De niet-zweverige maandhoroscoop van april 2021: de zon staat in Ram

Dinsdag 30 & woensdag 31 maart

Maan naar Schorpioen

Waar we ons dankzij de maan in Weegschaal nog rustig voelde, kunnen we dankzij de overgang naar Schorpioen meer onrust gaan voelen. In Schorpioen zorgt de maan ervoor dat we onze emoties nog sterker voelen en daardoor meer naar binnen zullen gaan keren.

Het liefst willen we antwoorden en verklaringen voor onze emotie en dankzij deze transitie zullen we leren om ons meer open te stellen voor ons onderbewustzijn. De emoties die we voelen zullen misschien niet makkelijk zijn, maar leren ons wel een belangrijke les…

Tuinieren volgens de fases van de maan: hoe doe je dat?

Donderdag 1 & vrijdag 2 april

Maan naar Boogschutter

Het is geen grapje, maar vandaag maakt de maan haar transitie naar Boogschutter waardoor we een stukje scherper zullen worden. De maan in Boogschutter laat ons het hart volgen en zorgt ervoor dat we gaan spreken met onze hart op de tong!

Perfect om die grappen uit te spreken, maar minder als een grapje niet lekker aan komt. Boogschutter is een vuurteken en daardoor kan het best zijn dat je feller uit de hoek komt.

Zaterdag 3 april

Maan naar Steenbok

Een weekend met de maan in Steenbok is niet het meest actieve en gezellige weekend dat je graag voor ogen ziet. De maan in Steenbok kan ons een beetje somber gaan maken. We voelen meer verantwoordelijkheid en daardoor ook meer druk om te presteren en onze zaken goed voor elkaar te hebben.

Hierdoor voelen de dagen een stukje zwaarder aan. Probeer je te focussen op positieve dingen en laat het harde stemmetje niet de overhand te nemen.

Zondag 4 april

Maan naar Waterman + Mercurius naar Ram

Mercurius is de planeet met invloed op communicatie en nadenken. Een fijne planeet wiens transitie naar Ram ervoor zorgt dat we een stuk pittiger en duidelijker gaan communiceren. Dankzij de invloed van sterrenbeeld Ram zullen we ons sneller uitspreken en is het makkelijker om problemen te tackelen of om spontaan nieuwe ideeën te bedenken.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je karakter?

Ram maakt ons sneller geïnteresseerd in nieuwe dingen die ons hart sneller laten kloppen. Een goed idee om dus na te denken waar je graag meer aandacht aan wilt besteden, want dankzij Ram wordt het een stuk makkelijker om na te gaan waar je passie nou echt ligt. Zeker in combinatie met de transitie van Maan naar Waterman gaan we ons focussen op de zaken die er nu echt toe doen.

Waterman volgt ook zijn passie en met name in de context van duurzaamheid in de wereld en onze relaties. Kijk daarom hoe jij anderen een handje zou kunnen helpen. Niet alleen voel je jezelf er een stukje beter door, maar maak je de wereld om je heen ook een stukje mooier!

Luistertip!

Plasticvrij leven? Download onze 'How to be... Plastic Free Guide'

Schrijf je in voor de mailing en ontvang dé gids die je helpt duurzamer te leven

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop. van 29 maart t/m 4 april: zo staan de sterren ervoor
Sluiten