Maannomade
Maannomade Mind 29 jun 2020

Astrologie-agenda van 29 juni t/m 5 juli: zet je schrap voor de sterren

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade

Maandag 29 juni t/m woensdag 1 juli

Maan naar Schorpioen
Bereid je maar voor! De week start met flink wat gevoel. Wanneer de maan verhuist naar Schorpioen wordt ons diepste ‘binnenste’ aangesproken. De taboes die we verbergen, de roddels die we liever niet bespreken en de onzekerheden die ons tegenhouden komen allemaal naar boven.

Schorpioen maakt het ons niet makkelijk, maar helpt ons wél om te groeien. Om de struggles die ons tegen houden te overwinnen en weer verder te komen. Sta daarom de komende dagen bewust stil bij je gevoel, de emoties maar ook de onderwerpen waar je over praat. Hebben die een positief of negatief tintje? Plan het ook vooral niet te druk in, want vooral in Schorpioenendagen trek je jezelf liever terug.

Ook lezen: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Donderdag 2 juli t/m zaterdag 4 juli

Maan naar Boogschutter 

Na de geesten uit het verleden die door maan in Schorpioen omhoog werden gebracht, leren we door de transitie van maan naar Boogschutter om weer vooruit te kijken. Boogschutter geeft positieve emoties en brengt een stukje optimisme met zich mee. Maar ook altijd de rauwe waarheid. Want wanneer de maan in Boogschutter staan, worden onze emoties net zo vurig als het sterrenbeeld zelf. Tel daarom vooral tot 10 of geef aan er later op terug te komen.

Naast vrolijkheid brengt Boogschutter ook nieuwsgierigheid met zich mee. Langzaam starten we weer op na Corona en durven we weer te gaan plannen. Fijn, want er liggen nog vele avonturen te wachten. Bezoek daarom vooral nieuwe dingen die je nieuwsgierigheid prikkelen en stel jezelf open. Wat dacht je van het moderne kunst museum Moco in Amsterdam?
Vind je vast ook leuk: Dit is waarom je je niet herkent in je sterrenbeeld

Zaterdag 4 juli & zondag 5 juli

Volle maan + eclips in Steenbok

Een volle maan en een eclips in Steenbok! Volle maan staat voor afsluiting van een periode en wanneer deze samenvalt met een (maan) eclips zal deze periode nog een stukje harder dichtgeramd worden. De eclips versterkt namelijk de volle maan en de effecten die zij uitoefent.

Voor een volle maan in Steenbok betekent dat vooral je eigen perfectionisme en de druk die je op jezelf legt, loslaten. Steenbok is namelijk erg kritisch en geeft het liefst altijd 150 procent. Een mega motivatie maar daardoor is de druk om te moeten slagen erg groot. En dat is natuurlijk ongezond.

Ook lezen: Retrogrades, wat zijn het eigenlijk? Een astroloog legt uit (plus survivaltips)

Vooral in een maatschappij waar de nadruk ligt op successen, is het goed om ook te kunnen benadrukken dat ook de reis er naar toe belangrijk is. Niet alleen maar de mooie dingen of belangrijke momenten die op Instagram geplaatst worden, maar vooral de soms zware reis die je aflegt door te groeien als persoon.

Wees je daarom bewust van je eigen onzekerheden, want juist die maken jou heel. Stop ze vooral niet weg, maar leer er gebruik van te maken. Omdat de volle maan in Steenbok staat, zal het geen mega emotionele maan worden. Steenbok is erg goed in zijn emoties te onderdrukken, dus grote kans dat je ineens geneigd bent vandaag en morgen veel te doen te hebben. Een teken dat je veel aan je hoofd hebt en dus liever wegloopt van je emoties… Na de volle maan is het zeker iets waar je actief aandacht aan moet gaan besteden!

Meer astrologie?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Astrologie-agenda van 29 juni t/m 5 juli: zet je schrap voor de sterren
Sluiten