Maannomade
Maannomade Spirituality 28 mrt 2022

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 28 maart t/m 3 april

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 28 maart

Maan nog in Waterman

Vandaag staat de maan nog in Waterman, waardoor ons onderbewustzijn wordt gestuurd naar creativteit. De maan staat in de astrologie voor onze emoties en onderbewustzijn en afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat, hebben we andere behoeften.

In Waterman hebben we behoefte aan het uitwerken van nieuwe ideeën, brainstormsessies en buiten de bewandelde paden denken. Een frisse wind die ervoor zorgt dat we de week starten vol goede plannen en dromen.

Dinsdag 29 & woensdag 30 maart

Maan naar Vissen

Tijd voor afsluiting en rustig aan doen. Wanneer de maan naar Vissen verhuist, het laatste teken van de dierenriem, komen we in een afsluitende fase. Niet dat je alles direct moet stopzetten waar je mee bezig bent, maar wel een teken om stress en drukte los te laten en voor jezelf grenzen te stellen.

De dagen waarin de maan in Vissen voelt kunnen daarom zwaarder of dromeriger voelen dan normaal, waardoor je het extra mag veroorloven om lief tegen jezelf te zijn.

Donderdag 31 maart

Maan naar Ram

Vlak voor de nieuwe maan kunnen we ons alvast instellen op de vibe van Ram. Ram brengt een dosis energie waardoor jij vandaag al sneller oplaadt en energie hebt om aan de slag te gaan met je passies. Een fijne duw in de rug waardoor je extra vertrouwen hebt in de toekomst. Hoe het ook zal lopen, jij zal op je pootjes terecht komen.

Lees ook: Nieuwe maan in het free spirit sterrenbeeld Boogschutter: tijd voor positive vibes

Vrijdag 1 april

Nieuwe maan in Ram

Geen grappen, maar vandaag markeert de nieuwe maan in Ram een nieuw begin. Niet alleen omdat de nieuwe maan voor een nieuwe maancyclus staat, maar ook omdat Ram het eerste sterrenbeeld is van de dierenriem. Een dubbel nieuw begin die we vandaag extra serieus gaan nemen. Je wordt niet direct een ander persoon, maar deze nieuwe maan staat voor een langzame transitie naar een nieuwe jouw.

Ook lezen: Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 20 maart tot 19 april: de zon in Ram brengt passie en actie

In Ram ervaren we de passie en actie van het vurige teken waardoor je een stuk actiever bent dan normaal. Fijn om dingen gedaan te krijgen, maar sta niet gek te kijken als je de dagen rondom de nieuwe maan slechter zal slapen.  Extra verdieping lees in het nieuwe maart artikel van april!

Zaterdag 2 & zondag 3 april

Maan naar Stier

Komend weekend staat in het teken van bourgondisch genieten nu de maan een paar dagen in Stier blijft staan. Een sterrenbeeld dat houdt van genieten, comfort en een tikje luxe. Een goed idee dus om tijd door te brengen in fijn gezelschap, om uit eten te gaan en vooral je niet te druk te maken.

Door de nuchtere aard van Stier handel je stress of lastige situaties een stuk beter waardoor komend weekend relaxed zal blijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 28 maart t/m 3 april
Sluiten